JSport.ro

Viitorul Șelimbăr a avut vineri seara prima întâlnire dintre jucători și conducerea clubului din anul 2017 prilej cu care a fost prezentat noul antrenor după plecarea lui Mihai Ianc la FC Avrig. Trupa de pe Seviș va fi pregătită în retur de Lucian Tarcea.

Fost jucător, printre altele, la Șoimii Sibiu, FC Sibiu, Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, CSM Rm. Vâlcea, Cimentul Fieni, Măgura Cisnădie și chiar Sevișul Șelimbăr, Luci Tarcea a activat ultima dată ca jucător la Pianu în județului Alba. La 41 de ani, Tarcea a fost anul trecut autorul unui hattrick de senzație prin care formația sa ASC Pianu a smuls un egal de la 0-3, pe terenul Unirii Alba Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La Șelimbăr, noul antrenor al echipei de pe Seviș și-a propus să ajute echipa doar de pe bancă. ”Vreau să dau întâietate celor mai tineri”, a fost mesajul lui Tarcea către jucătorii săi. Pentru îndeplinirea obiectivului și clasarea echipei cât mai mult timp pe locurile fruntașe ale campionatului, Luci va miza în continuarea pe o atmosferă bună de grup, pe activități care să adune jucătorii echipei și în afara meciurilor dar și pe seriozitate la antrenamente.

Nicolae Preuteasa: ”Luci a acceptat fără ezitare”

Președintele clubului șelimbărean, Nicolae Preuteasa a detaliat modul în care s-a stabilit colaborarea cu noul antrenor. ”Cu Luci am o relație de prietenie, am discutat încă din vară să ne ajute ca jucator dar programul încărcat al acestuia nu i-a permis acest lucru. După plecarea lui Mihai Ianc la liderul Ligii a IV-a, a trebuit să optăm repede pentru alegerea unui antrenor. Astfel am avut o întâlnire cu el, i-am propus postul de antrenor și a acceptat fără ezitare, lucru care mi-a întărit mai tare gândul că am făcut cea mai bună alegere. Sunt convins că vom reuși să menținem ritmul din turul campionatului, în acest sens dorim să aducem 3-4 jucători”, a precizat Preuteasa. Totodată, președintele Viitorului a ținut să puncteze că niciun jucător important nu va părăsi tabăra Șelimbărului.

Pregătirea propriu zisă se va relua în această săptămână, programul detaliat urmând a fi stabilit ulterior.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.