JSport.ro

Campioană cu mai multe etape înainte de încheierea sezonului, Viitorul Șelimbăr a primit sâmbătă trofeul și medaliile cuvenite celei mai bune echipe a Ligii a IV-a, ediția 2018/2019. În ultimul joc, ”albaștrii” au făcut spectacol cu AS Copșa Mică pe care au învins-o cu 9-2. 

Cu încă 9 goluri înscrise în poarta adversă în această rundă, Viitorul a încheiat campionatul cu 124 de goluri marcate și doar 11 primite, cea mai bună defensivă a Ligii. Toate gândurile sunt acum doar spre barajul de promovare pe care echipa lui Neluțu Luca îl va juca în dublă manșă cu VSK Gheorgheni, campioana județului Harghita.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Turul barajului va fi la Gheorgheni sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18:00, iar returul o săptămână mai târziu la Cisnădie, de la ora 17:30. Câștigătoarea barajului va juca în sezonul următor în Liga a III-a.

Imagine nouă

Cu puțin timp înaintea barajului de promovare în Liga a III-a, echipa șelimbăreană și-a prezentat noua identitate.

Viitorul are o siglă nouă care îl are în centru pe voievodul Mihai Vitează pe cal dar și un simbol al râului Seviș, denumire pe care Șelimbărul a mai purtat-o de-a lungul timpului. Campioana Ligii a IV-a a prezentat și o poză de grup a echipei alături de staff.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.