JSport.ro

Viitorul Șelimbăr a debutat cu victorie în noul sezon al Ligii a III-a, Seria a VII-a! Elevii antrenați de Florin Maxim s-au impus cu 2-1 în deplasarea de la Simeria, unde șelimbărenii s-au duelat cu CSM Deva! 

Adrian Cîrstean a deschis scorul printr-o scăriță, asta după ce inițial a păcălit pasul la ofsaid făcut zadarnic de apărătorii gazdelor. După câteva minute Cîrloanță a irosit o oportunitate bună de a face 0-2, în vreme ce gazdele au restabilit egalitatea la una dintre puținele acțiuni periculoase la poarta lui Neacșu. Raul Vitan a executat o lovitură liberă foarte bine, fără speranțe pentru Neacșu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză gazdele au încercat să fragmenteze jocul, dând semne că s-ar mulțumi și cu o remiză, însă Alexandru Curtean a marcat cu un șut superb de la 20 de metri, fază la care și portarul gazdelor a avut o mare parte din vină.

Pe final Șelimbărul putea face 1-3, însă ofensiva Viitorului nu a fost pragmatică. În prelungiri Alex Curtean a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Viitorul Șelimbăr a jucat în următoarea alcătuire: Neacșu – Monea, Natea, Ignat, D. Groza – Neacșa, Tătar, Giura, Curtean – Cîrstean, Cîrloanță. Antrenor: Florin Maxim

Etapa viitoare Viitorul Șelimbăr va juca pe propriul teren contra celor de la Minerul Costești, formație care a pierdut 0-2 contra celor de la Viitorul Dăești.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.