JSport.ro

Viitorul Șelimbăr a câștigat Super Cupa Județului 2018 după ce a învins aseară Păltiniș Rășinari, scor 3-1. Este primul trofeu al sezonului județean. Liga a IV-a va debuta peste o săptămână.

Nicolae Popa a deschis scorul pentru șelimbăreni în minutul 16 după ce echipa lui Luca a mai punctat o dată în minutul 11 dar reușita a fost anulată pentru offside. În partea secundă, Gabriel Tănase a dublat diferența în minutul 63. În ultimele 10 minute Ciprian Atodiresei a dat semnalul revenirii Rășinariului mult prea târziu, în minutul 86, pentru ca 4 minute mai târziu Mircea Risti să stabilească scorul final, 3-1 pentru Viitorul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Liga a IV-a, sezonul 2018/2019 va începe sâmbătă, 1 septembrie. În runda inaugurală, Viitorul Șelimbăr va înfrunta cea mai veche echipă încă în activitate din Sibiu, Progresul Terezian, iar Rășinariului se va deplasa la Miercurea Sibiului pentru derby-ul rundei cu Unirea.

Viitorul Șelimbăr – Păltiniș Rășinari 3-1. Stadion: ”Obor” Sibiu. Spectatori: 250. Timp: Foarte cald. Arbitri: Roxana Recorean (Mediaș), Răzvan Spatar, Sergiu Toader (ambii Sibiu). Observator: Dănuț Florin Sopa (Sibiu)

Viitorul Șelimbăr:

[team1]

Rezerve: 12. Chirca, 8. Mila, 16. Corcoveanu, 11. Pascu, 13. Gehl, 7. Bobeș, 5. Bîrză

Antrenor: Ioan Luca

Păltiniș Rășinari:

[team2]

Rezerve: 94. Lungan, 11. Baca, 16. Mutiu, 19. Atodiresei, 4. Bădărânză.

Antrenor: Dragoș Năstase

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.