JSport.ro

Partidă spectaculoasă astăzi la Șelimbăr între Viitorul și Unirea Miercurea Sibiului. Gazdele s-au impus cu 4-2 după ce au revenit de la 0-1 și au urcat pe treapta a treia a podiumului, egalând temporar Rășinariului.

Unirea a deschis scorul în minutul 37 după o fază confuză de offside dar până la pauză Viitorul a reușit să întoarcă rezultatul și să intre în avantaj. După pauză tot echipa gazdă a fost mai eficientă în fața porții și a câștigat repriza secundă tot cu 2-1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Evoluția scorului:

0-1, min. 37: Raul Drăghița înscrie din poziție unu la unu cu portarul advers dar centralul Vieru anulează inițial reușita pentru poziție afară din joc. Jucătorii oaspeți protestează invocând decizia tușierului care nu a semnalat offside și după două minute de consultări golul este validat;
1-1, min. 40: Alexandru Bobeș este lansat excelent, preia și înscrie în poarta lui Broscătean;
2-1, min. 44: Ionuț Costea aduce Șelilmbărul în avantaj printr-o lovitură cu capul;
3-1, min. 87: Bușoi centrează în fața porții și nou intratul Robert Munteanu înscrie simplu cu latul;
3-2, min. 89: Număr 11 al echipei din Miercurea, Adrian Roman înscrie după o fază fixă;
4-2, min. 90+1: Radu Corcoveanu stabilește scorul final în primul minut de prelungiri. Scăpat singur spre poarta lui, se dezechilibrează dar revine și îl învinge cu precizie pe Broscătean.

Viitorul Șelimbăr obține a treia victorie în patru meciuri și urcă pe poziția a treia a clasamentului. Unirea Miercurea Sibiului este înfrântă pentru prima dată în acest sezon și coboară o poziție, pe locul 4.

Dan Curtean, antrenor Viitorul Șelimbăr: ”A fost un meci bun, am jucat cu 6 jucători lipsă din care 3 suspendați. În primele 4 etape am folosit în fiecare joc altă echipă, dar încet ne intrăm în ritm. Anul acesta avem obiectiv o clasare în primele 3-4 echipe, în primăvară încep și lucrările de refacere a suprafeței de joc și construcție unei tribune. În curând vom avea și două grupe de copii. Este un proiect pe 2 ani în care echipa trebuie să crească.”

În alte meciuri disputate astăzi în cadrul etapei a IV-a, Progresul Terezian – ASA Sibiu 6-2, FC Tălmaciu – Măgura Cisnădie 1-1.

Stadion: Șelimbăr. Timp: rece. Spectatori: 50. Arbitri: Cristian Vieru (Cisnădie), Marius Duță (Avrig), Iulian Matache (Sibiu). Observator: Ovidiu Comșea (Sibiu)

Viitorul Șelimbăr:

[team1]

Rezerve: 1. Staicu, 10. Naiaretti, 2. Panțîr, 21. Bușoi, 18. Muntean, 15. Mila, 8. Bîgu

Antrenor: Dan Curtean

Unirea Miercurea Sibiului:

[team2]

Rezerve: 14. Matieș, 15. Meteșan

Antrenor: Nicolae Grădinar

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.