JSport.ro

Echipa antrenată de Radu Gavrilă, Viitorul Avrig, a fost prezentă zilele trecute la Cluj unde a câștigat un miniturneu în care a întâlnit echipele CFR Cluj și Viitorul Cluj. Totul a fost organizat cu ajutorul proiectului sibian Juniorul Talentat. 

Juniorii avrigeni născuți în 2006 au realizat un scor extraordinar în fața CFR-ului, pe care au învins-o cu 5-1. Sibienii au avut 2-0 la pauză, CFR-ul a redus din diferență imediat după reluare dar trupa Avrigului a punctat de alte 3 ori în meciul disputat pe un frig pătrunzător. În cealaltă partidă, Viitorul Avrig a remizat, 1-1, cu Viitorul Cluj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa deplasată de Viitorul Avrig la Cluj: Alex Slabu, Andreas Frățilă, Dragoș Suciu, Mihai Lungu, Alex Roth, Raul Lazăr, Alex Stoia, Iulian Schioapotă, Alex Donică, Raul Savu, Ionuț Ursaru, Mario Doican, Lucas Podean, Tudor Moga, Alin Cutean, Emanuel Bîrză.

Laurențiu Preda, scouter Juniorul Talentat: ”Proiectul nostru a făcut un prim pas și totodată o frumoasă ispravă. CS Viitorul Avrig a reușit să câștige un miniturneu cu două din echipele de elită ale Clujului după un joc formidabil al trupei din Avrig. Mă bucur că noi am avut dreptate în ceea ce privește proiectul Juniorul Talentat și copiii din județul nostru au făcut spectacol la Cluj reușind să învingă CFR Cluj și Viitorul Cluj. De menționat că echipa a fost întărită cu 3 jucători de la CS Sion Săliște și un băiat de la FC Tălmaciu. În final, nu vreau să spun decât atât: fotbalul din orașe mici, sate sau cătune întodeauna naște fotbal spectacol”. 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.