JSport.ro

DSC_2719LSS Voința Sibiu și Păltiniș Rășinari au oferit un meci spectaculos celor aproximativ 200 de fani veniți sâmbătă pe stadionul din Ștrand cu multe faze de poartă și mult nerv. Sibienii și-au adjudecat victoria cu 1-0 într-un final furtunos de partidă la propriu și la figurat.

Meciul a început în forță pentru echipa pregătită de Cristian Cotoară. ”Alb-verzii” au luat cu asalt poarta lui Andrei Piko încă din startul partidei. Cele mai importante ocazii ale primei reprize i-a avut autori pe Robert Manole (de două ori singur cu portarul), Iosif Bucșe (șut la colțul lung în bară) sau Rareș Șerban (cap din corner scos de pe linia porții).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A doua repriză a mai echilibrat forțele dar cei care au marcat au fost gazdele. În minutul 57, Voința beneficiază de o lovitură de pedeapsă transformată cu precizie de golgheterul echipei din acest retur, Iosif Bucșe.

După câteva minute echipa Rășinariului primește de asemenea o lovitură de la 11 metri dar portarul Voinței, Daniel Pîrvu parează printr-o intervenție hotărâtă.

Păltiniș Rășinari joacă finalul de meci cu un jucător mai puțin în teren după ce Andrei Voina este eliminat în minutul 78 în urma unor proteste adresate arbitrului asistent.

Ultimele 10 minute aparțin echipei oaspete care asediază poarta Voinței dar trupa lui Adi Iliuț reușește să înscrie doar dintr-o fază sanționată de tușier prin offside, necontestată de nimeni, astfel că meciul se încheie cu victoria Voinței care egalează la puncte Sparta Mediaș, ocupanta locului 3. Păltiniș Rășinari rămâne pe poziția a II-a.

LSS Voința Sibiu: Pîrvu – Țugui, Popescu, Șerban, Cornea, Câmpean, Muntean, Frățilă, Fernea, Manole, Bucșe. Rezerve: Daneș, Țiboc, Budică, Popa, Șulumberchean, Pandea, Marcu. Antrenor: Cristian Cotoară

Păltiniș Rășinari: Piko – Vintilă, Han, Judeanu, Vlada, Mămăligă, Coțofan, Ganea, Baciu, Voina, Frățilă. Rezerve: Moldovan, Pop, Muțiu, Apostu, Gheorghe, Brezaie, Năstase. Antrenor: Adrian Iliuț

Arbitri: Nicușor Mordășan, Raul Cornea, Andrei Tonca.

În celelalte meciuri ale etapei s-au înregistrat următoarele rezultate:

FC Hermannstadt – Sparta Mediaș 6-0
Continental Sibiu – Măgura Cisnădie 0-3
CS Agnita – Progresul Terezian 5-3
ASA Sibiu – FC Tălmaciu 1-5
FC Avrig – Unirea Miercurea Sibiului a fost amânat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.