JSport.ro

dsc_0599Echipa pregătită de Cristi Cotoară a obținut azi a patra victorie consecutivă în campionatul Ligii a IV-a, în deplasare la Mediaș. Sibienii au avut viață foarte grea cu juniorii Spartei care au jucat ofensiv pe întreg parcusul primei reprize.

Disputată pe terenul sintetic din cadrul bazei sportive ”Gaz Metan”, terenul i-a avantajat pe cei de la Sparta, obișnuiți cu suprafața rapidă și dimensiunile reduse. Gazdele au recuperat multe mingi în prima parte și și-au creat constant ocazii la poarta lui Ispas. Au reușit să și marcheze dar golul a fost anulat pentru offside.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă, Voința a plusat la atitudine și asta s-a văzut rapid și pe tabela de marcaj. Flavius Mitea a spart gheață cu un șut în forță sub bară după o pătrundere pe partea stângă. Mingea a trecut peste degetele portarului Lucaciu, excelent până atunci. Și la poartea cealaltă portarulul Voinței, Ispas Daneș a fost remarcat de atacanții gazdelor.

0-2 a devenit scorul după reușit lui Alex Sărătean. ”Juniorul” a înscris cu capul dintr-o centrare de pe partea stângă, profitând și de ieșirea greșită a portarului medieșean (video mai jos).

Robert Manole a încheiat tabela la 3-0 în min. 85 după ce în prealabil Sărătean a șutat în bară.

Declarații Cristi Cotoară, antrenor Voința Sibiu:

20 de fani au creat o atmosferă demnă de orice meci important

Galeria Voinței s-a deplasat în număr mare la Mediaș cu un microbuz. Suporterii sibieni și-au încurajat echipa pe toată durata meciului iar la final au sărbătorit alături de jucători (video mai jos)

Stadion: ”sintetic” Gaz Metan. Spectatori: 100. Arbitri: Adrian Comăniciu, Raul Cornea, Adrian Prodan (toți din Sibiu). Observator: Ioan Duma (Sibiu)

Sparta Mediaș:

[team1]

Rezerve: Dulcea, Savin, Porime, Belu, Ilaș

Antrenor: Lucian Nan

Voința Sibiu:

[team2]

Rezerve: 1. Comăniciu, 2. Cornea, 19. Manole

Antrenor: Cristi Cotoară

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.