JSport.ro

FC Hermannstadt a obținut în această dimineață a treia victorie din trei posibile în Liga a II-a. ”Alb-roșii” au învins cu 2-1 după golul marcat de Daniel Tătar din lovitură liberă în minutele de prelungire ale meciului.

Gazdele au început avântat partida cu ocazii consistente la poarta dunăreană. Echipa oaspete a cerut penalty în prima parte a reprizei I fază care a însemnat și singura ocazie a trupei din Călărași. Dominarea echipei lui Pelici avea să dea roade în minutul 43 prin Dâlbea. Șutul său lobat a fost respins din apropierea liniei porții dar mingea a intrat aproape jumătate de metru în poartă făcând zadarnice protestele jucătorilor Dunării.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Imediat după pauză (min. 50), Valentin Alexandru a egalat dintr-un penalty dictat la intervenția lui Căbuz. Portarul sibian a fost fentat și de șutul lui Alexandru trimis pe centrul porții (video mai jos).

Când puțină lume mai spera, Hermannstadt a obținut maximum dintr-un contraatac în minutele de prelungiri. Sibienii au beneficiat de o lovitură liberă în apropierea careului de 16 metri transformată perfect de Daniel Tătar peste zid (video mai jos).

Stadion: Municipal. Spectatori: 3000. Arbitru: Dan Botescu (Bucureşti). Asistenţi: Marius Bălan (Dej) şi Casian Băla (Arad)

Hermannstadt:

[team1]

Rezerve: Horaţiu Moldovan, Alexandru Neacşa, Radu Criştiu, Iulian Popa, Cătălin Pîrvulescu, Adrian Cîrstean şi Radu Necşulescu

Antrenor: Alexandru Pelici

Dunărea Călărași: 

[team2]

Rezerve: Gabriel Popa, Ştefan Mardare, Gelu Velici, Cristian Puşcaş, Alexandru Pop, Alexandru Dincă, Alexandru Roşca

Antrenor: Ion Manu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.