JSport.ro
© Emanuel Titus Iliesi
© Emanuel Titus Iliesi

Măgura Cisnădie va disputa astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul Măgura, ultimul meci din actualul sezon al Ligii a III-a. Echipa pregătită de Neluțu Luca va primi vizita Politehnicii Timișoara, formație care este deja promovată în Liga a II-a.

Și pentru Cisnădie situația e clară. Formația de la poalele Măgurii se află la jumătatea clasamentului pe locul 9 pe care nu îl mai poate ceda. O victorie azi în fața liderului ar putea urca Măgura chiar și pe locul 5 dacă cele 4 formații aflate în fața ei cu doar 1 punct, respectiv 2, s-ar încurca în această ultimă rundă

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

13043638_1052991701414209_7526048231373506140_nSute de timișoreni vor lua cu asalt Cisnădia

Este deja cunoscut faptul că echipa Politehnicii Timișoara reprezintă un proiect al suporterilor timișoreni care s-au alăturat formației Universității Politehnice din Timișoara pentru a reclădi din Liga a V-a simbolul fotbalistic al orașului de pe Bega. După ce Marian Iancu a falimentat FC Politehnica, suporterii nu au mai acceptat compromisul autorităților locale care au transformat AC Recaș în ACS Poli Timișoara, și au ales un drum propriu și curat.

Mii de timișoreni au rezonat cu ideea de renaștere a lui Poli stabilind incredibile recorduri de audiență și implicare pentru o echipă de fotbal în România: promovarea echipei din Liga a V-a în Liga a II-a în doar 4 ani, 2000 de suporteri în deplasare la un meci în Liga a V-a, 6000 de suporteri la un meci din faza județeană a Cupei României, 10 000 de fani la un meci în Liga a III-a, etc.

Timișorenii au sărbătorit week-end-ul trecut iar mai apoi marți, la ultimul joc acasă, o, poate, nesperată promovare în Liga a II-a, sau, cel puțin, nu atât de rapidă. Politehnica suporterilor a strâns marți pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, la un meci de Liga a III-a, mai mulți spectatori decât a strâns Recașul vopsit în Poli în Liga 1 în majoritatea meciurilor.

La Cisnădie s-au anunțat deja sute de fani ai Politehnicii care vor colora sonor și vizual în alb-violet cetatea orașului de la poalele Măgurii.

2-26

Retur excelent pentru trupa lui Neluțu Luca

Măgura Cisnădie a avut în această primăvară un retur de forță. Echipa din județul nostru a obținut nu mai puțin de 8 victorii și 2 rezultate de egalitate și a cedat în doar 3 jocuri. Acest fapt s-a datorat și campaniei bogate de achiziții din iarnă. Cea mai lungă serie de invincibilitate s-a înregistrat între 4 martie și 15 aprilie, perioadă în care Cisnădia a obținut 4 victorii și o remiză, în fața liderului de atunci, Metalurgistul Cugir.

Evoluția din retur a scutit Măgura de emoțiile retrogradării ce amenințau ușor echipa în iarnă, astfel că înainte cu o etapă de final Cisnădia are 15 puncte peste ultimul loc retrogradabil.

1-30-810x456

© Emanuel Titus Iliesi
© Emanuel Titus Iliesi

surse foto: Emanuel Titus Iliesi

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.