JSport.ro

24Suporterii Voinței Sibiu organizați în Peluza Sud Sibiu au fost prezenți în număr mare la Cluj-Napoca cu un microbuz și mașini personale acolo unde naționala de fotbal a României a înfruntat Muntenegru, în preliminariile Campionatului Mondial 2018 ce va fi găzduit de Rusia.

Sibienii au susținut activ echipa României pe toată durata partidei alături de grupul Uniți Sub Tricolor din care mai fac parte peluze ale altor echipe din țară precum FC Argeș, Poli Timișoara, Vaslui, Poli Iași, Bistrița, Hunedoara, Suceava, Chișinău, București, Reșița, Oradea, Petroșani, Tg. Mureș, Tulcea, Adjud și Satu Mare, precum și alte grupuri care susțin exclusiv echipa națională: Honor et Patria și Camarazii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

DSC_0408

De mai bine de doi ani, suporterii sibieni sunt prezenți la fiecare meci al naționalei, cu mici excepții, atât în țară cât și în meciurile din deplasare. În preliminariile Euro 2016, sibienii au ratat doar deplasarea din Feroe, fiind prezenți în Finlanda, Ungaria și Irlanda de Nord.

faza de joc

”Centre pentru juniori, nu import de jucători”

Cea mai recentă campanie a grupului Uniți Sub Tricolor vizează preocuparea pe care Federația Română de Fotbal ar trebui să o acorde, în viziunea grupului, centrelor de juniori în detrimentul importului de jucători din alte țări. În acest sens, la începutul meciului UST a afișat un mesaj ”Centre pentru juniori, nu import de jucători”, banner care a cauzat intervenția Jandarmeriei și a stewarzilor în sectorul ocupat de suporterii naționalei. Aceștia au încercat confiscarea lui care s-a produs fără incidente.

21Medieșenii, prezenți de asemenea în număr mare

În număr mare la Cluj au fost și suporterii echipei Gaz Metan Mediaș, aproximativ 30. Aceștia au ocupat un sector aparte al stadionului Cluj Arena de unde au încurajat activ echipa națională.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.