JSport.ro

Ultima deplasare din acest sezon al Ligii a IV-a pentru Voința a fost marcată de fanii săi printr-un show pirotehnic special marcat la începutul meciului. Peste 40 de suporteri ”alb-verzi” au făcut show la Măgura – Voința. 

Peluza Sud Sibiu, entitatea care susține atât din tribune cât și financiar echipa de fotbal, s-a deplasat în număr mare la Cisnădie, la ultimul joc în deplasare al favoriților în acest sezon. 40 de fani au colorat începutul meciului cu fumigene încadrate de mesajul ”Aici joacă Sibiu/ Aici e Peluza Sud”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe parcurs, fanii au mai afișat un banner dedicat momentelor din 13-15 iunie 1990 (Iliescu criminal, 13-15 iunie ’90) și unul dedicat echipei, ”Tot sufletul din mine ți l-am dăruit”. Alături de sibieni au fost și 7-8 suporteri ai lui FC Argeș, cele două galerii fiind înfrățite.

Pe teren, meciul s-a oprit în minutul 68, la scorul de 6-0 pentru gazde pentru că oaspeții nu au mai putut alinia un număr regulamentar de jucători. Măgura a încheiat sezonul pe locul 2 iar Voința se află acum pe 9, dar mai are o restanță de disputat. O victorie urcă echipa ”alb-verde” pe locul 7.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.