JSport.ro

Viitorul Șelimbăr râmâne într-un top select al echipelor fără înfrângere după primele 6 etape scurse din actuala ediție a Ligii a III-a. Doar 6 echipe se pot lăuda cu această performanță, între care și trupa lui Neluțu Luca. Vineri, sibienii au trecut cu 3-1 de CSC Sânmartin.

După două remize consecutive, Viitorul a simțit din nou gustul dulce al victoriei care o menține în primele trei clasate ale seriei a V-a a Ligii a III-a. După o primă repriză săracă în ocazii de poartă, încheiată ”alb”, 0-0, Alex Curtean, în mare formă vineri, a fost cel care a rupt echilibrul printr-o ”dublă” realizată în minutele 72 și 77.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Dă-o-n poartă și nu mai zic nimic”

Mai întâi, ”Curti” a transformat perfect o lovitură liberă în min. 72 ”răzbunând” o altă lovitură trimisă peste poartă în prima repriză în urma căreia s-a tachinat cu propriu antrenor. În prima parte, Alex Curtean a încercat să-l surprindă pe portarul bihorean trimițând lobat o lovitură liberă din lateral dreapta dar mingea s-a dus peste. ”Centrează, Curti!”, l-a ”urecheat” Neluțu Popa imediat după execuție. ”Dac-o băgam în poartă mai ziceai ceva?” i-a răspuns amical ”Curti”, provocat imediat de antrenorul său: ”Dă-o-n poartă și nu mai zic nimic”.

Curtean avea să răspundă provocării antrenorului cu încă o lovitură liberă transformată senzațional în vinclu la doar 5 minute după prima. Dintr-o poziție asemănătoare loviturii libere din prima repriză, Alex Curtean l-a lăsat de această dată spectator pe Eduard Beke. Tănărul portar al Sânmartinului, în vârstă de doar 17 ani, a plonjat fără succes după balonul trimis perfect în vinclu de Curtean.

Sergiu Pop a redus din diferență din penalty în minutul 84 dar ultimul cuvânt a fost tot al gazdelor. Mingea centrată perfect din corner pe capul lui Paul Hodea a fost trimisă în plasă fără replică pentru Beke.

Meciul a fost LIVE-VIDEO pe pagina de facebook SBSPORT.RO și îl puteți revedea mai jos:

 

Viitorul Șelimbăr:

[team1]

Rezerve: 29. Băilă, 20. Cîmpean, 5. Hodea, 11. Tineiu, 16. Doda, 17. Morariu, 14. Moga

Antrenor: Ioan Luca

CSC Sânmartin

[team2]

Rezerve: 33. Bitiș, 7. Ban, 20. Vancea, 6. Brata, 16. Andraș

Antrenor: Călin Cheregi

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.