JSport.ro

Viitorul Șelimbăr a obținut ieri promovarea în Liga a III-a în urma victoriei de pe teren propriu, scor 2-1, în fața campioanei județului Harghita, CS Gheorgheni. Sibienii s-au impus și acum o săptămână, în deplasare, cu 3-2. 

Pe stadionul Textila din Cisnădie, aproximativ 1000 de spectatori au ținut să urmărească din tribune partida retur a barajului de promovare în Liga a III-a, decisivă. După victoria cu 3-2 la Gheorgheni, campioana Ligii a IV-a Sibiu părea să nu aibă probleme în a-și asigura biletele spre drumul eșalonului trei. Harghitenii nu s-au predat ușor și au avut posesia în prima parte a meciului precum și câteva ocazii la poarta lui Zăvoi dar niciuna serioasă. Șelimbărenii au punctat la acest capitol o singură dată în prima repriză, lovitura de cap a lui Trohin, care a jucat vârf și în acest joc, fiind respinsă printr-o paradă spectaculoasă a lui Paltan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A urmat o parte secundă total diferită în care șelimbărenii s-au aruncat în ofensivă și golurile au venit oarecum firesc. Mai întâi, Trohin a ratat din nou șansa golului șutând ușor alături din poziție unu la unu cu portarul, lateral dreapta, pentru ca Tănase să spargă gheața în minutul 59 dintr-o situație asemănătoare, dar central pe poartă. Nou intratul Andrei Stoia a punctat pentru 2-0 în minutul 72 și a risipit orice grijă a unor calcule nefavorabile. Penalty-ul transformat de Țepeș în minutul 87 pentru oaspeți, venit la pachet cu eliminarea lui Barbu, a mai contat doar pentru statistică.

Cu scorul general de 5-3, Viitorul Șelimbăr promovează în premieră în Liga a III-a acolo unde se mai află o altă reprezentantă a județului, FC Avrig.

Meciul de ieri a fost transmis LIVE-VIDEO pe pagina de facebook SBSPORT.RO și pe site-ul nostru și poate fi revăzut mai jos:

Viitorul Șelimbăr: 

[team1]

Rezerve: 1. Neacșa, 8. Fetelea, 10. Stoia, 4. Niță, 11. Bolta, 3. N. Popa, 13. Medeșan

Antrenor: Ioan Luca

CS Gheorgheni:

[team2]

Rezerve: 1. Iftode, 3. Vargyas, 18. Gergely, 16. Cioată, 7. Nagy

Antrenor: Attila Rokaly

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.