JSport.ro

Păltiniș Rășinari a învins astăzi FC Avrig cu scorul de 3-2 și s-a instalat din nou în poziția de lider pe care cu greu o mai poate pierde până la final. Singurul adversar mai puternic al echipei de pe Valea Ștezii în ultimele 7 etape este Hermannstadt II pe care rășinărenii o întâlnesc runda viitoare.

Meci încins astăzi la Rășinari cu o miză imensă pentru prima poziție. Victoria oricărei echipe i-ar fi asigurat în proporție de 90% titlul de campioană a județului. Pe o ploaie măruntă devenită tot mai puternică pe parcurs și în fața unei tribune pline (înjumătățită de ploaie pe parcurs, mulți spectatori mutându-se sub copertina vestiarului), cele două echipe nu au dezamăgit. 1-0 a fost în minutul 40 după reușita lui Daniel Hoprich, scor care s-a menținut până la pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Avrigul a egalat imediat după startul reprizei secunde în chiar minutul 46. Andrei Halmagy a fost autorul golului. În doar 10 minute (min. 52 și 62), Adrian Greavu avea să marcheze o ”dublă” prin care Rășinariul lua o opțiune serioasă la adjudecarea celor 3 puncte.

N-a fost un final liniștit de partidă pentru că Avrig a redus din diferență prin Marius Cosovan în minutul 83 din penalty.

Păltiniș Rășinari se află acum pe prima poziție la 5 puncte diferență de FC Avrig dar cu un meci în plus disputat. Diferența se va reduce la 2 puncte în etapa în care Rășinariul va sta și rămâne de văzut cât de ușor sau greu vor fi păstrate cele 2 puncte până la finalul campionatului.

Sărbătoare pe teren și în vestiar

Imediat după fluierul final pe teren s-a declanșat fiesta. Jucători, antrenori, staff, toți s-au prins într-o horă pe gazon iar totul a continuat la vestiar. ”Cine e pe primul loc, Rășinari”, a fost referenul preferat de jucătorii noului lider.

Rășinariul încă un derby, Avrigul ”amical” cu Șura Mare

Pentru Păltiniș Rășinari urmează un nou meci dificiul și ultimul obstacol înaintea câștigării campionatului. Trupa lui Iliuț se deplasează la Sibiu pentru întâlnirea cu Hermannstadt II, marți, 16 mai, de la ora 18:00. Avrigul va primi vizita echipei Athletic Șura Mare tot marți de la aceeași oră.

Păltiniș Rășinari

27
Piko
9
Cozma
6
Han
21
Chirilă
2
Vlada
5
Ganea
3
Coțofan
10
Hoprich
18
Mămăligă
20
Frățilă
23
Greavu

Rezerve: 1. Moldovan, 16. Muțiu, 14. Condrea, 17. Vintilă, 8. Baciu, 11. Baca

Antrenor: Adrian Iliuț

FC Avrig

12
Ilie
2
Bucur
16
Pavel
6
Natea
23
Popa
20
Simion
3
Popa
19
Ungurianu
11
Cosovan
9
Halmagy
8
Stoia

Rezerve: 1. Cocârcă, 18. Iancu, 5. Mantea, 14. Rogozan, 7. Risti, 17. Dugulan

Antrenor: Mihai Ianc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.