JSport.ro

FC Avrig s-a impus în această seară cu 1-0 (0-0) în fața Unirii Bascov în meciul tur al barajului de promovare în Liga a III-a. Partida disputată la Avrig a fost urmărită de peste 700 de specatori.

Avrigul a luat o opțiune serioasă în privința dublei pentru promovarea în Liga a III-a. Pe un teren excelent, echipa pregătită de Mihai Ianc a câștigat fără să primească gol chiar dacă în defensivă a lipsit un pion important, Mircea Popa, aflat cu naționala de minifotbal în Cehia. Fundașii avrigeni au închis foarte bine culoarele oaspeților și nu le-au oferit nicio ocazie importantă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Chiar dacă prima parte a fost dominată ușor de campionii Argeșului dar fără ocazii notabile, în partea secundă echipa avrigeană a pus treptat presiune la poarta Unirii. Primul șut pe poartă a însemnat și singurul gol al partidei reușit de Iancu în minutul 72, șut din interiorul careului, deviat de un fundaș argeșean.

Tot Avrigul a fost mai aproape de a mai înscrie, dar lovitura liberă executată de Mircea Risti a trecut puțin alături (video mai jos).

La final, avrigenii au sărbătorit victoria în vestiar cântând împreună numele echipei:

Partida retur va avea loc peste o săptămână la Bascov și se va disputa pe un teren cu suprafață sintetică. Pentru a se califica, Avrigului îi sunt necesare fie un rezultat de egalitate, fie înfrângere cu gol marcat, la o lungime diferență: 1-2, 2-3, 3-4, etc.

Stadion: Avrig. Spectatori: 700. Vreme: înnorat. Arbitri: Marian Barbu, Bogdan Dragoș, Constantin Cantemir (toți din Făgăraș). Observator de arbitri: Josef Fodor (Odorheiu Secuiesc). Observator de joc: Marius Călin Orbonaș (Deva)

FC Avrig:

[team1]

Rezerve: 1. Cocârcă, 17. Dugulan, 5. Mantea, 8. Stoia, 9. Halmagy, 13. Iancu

Antrenor: Mihai Ianc

Unirea Bascov:

[team2]

Rezerve: 12. Neacșu, 6. Olteanu, 96. Ciucă, 17. Carcadia, 2. Zăinescu, 99. Anghel, 11. Petre

Antrenor:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.