JSport.ro

Spectacol total azi în finalele primei ediții a Campionatului Județean de Fotbal în sală. În sala Transilvania din Sibiu, Viitorul Ațel a învins FC Tălmaciu cu 7-2 (3-0) în finala mare și a devenit prima campioană a turneului care va deveni o tradiție sub egida AJF Sibiu. Sparta Mediaș a luat ”bronzul” în finala mică după 5-0 cu CS Săliște 2012.

Aproximativ 400 de spectatori au fost prezenți duminică la sala Transilvania, majoritatea din Tălmaciu și Săliște pentru a-și susține echipele în cele două finale. Cu o miză mai redusă, finala mică a pus față în față Sparta Mediaș și CS Săliște, de la ora 16:00. Mult mai ambițioși, săliștenii s-au avântat în atac și au dominat posesia și șuturile spre și la poartă pe întreaga durată a meciului. Mai experimentați și mai lucizi, jucătorii Spartei au fructificat de fiecare dată când au avut ocazia și s-au impus meritat cu un sec 5-0 prin ”dubla” lui Adi Secășan și ”tripla” lui Vasile Tănase.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Finala mare dintre FC Tălmaciu și Viitorul Ațel a răsplătit publicul spectator cu toată sarea și piperul unui astfel de meci: ambiții, goluri multe, revenire spectaculoasă, driblinguri de efect, fotbal de nivel înalt. Campioana seriei Mediaș a Ligii a V-a, Viitorul Ațel a pus tunurile pe tălmăceni încă din prima repriză, dominată categoric și încheiată cu 3-0 (goluri Butureanu, min. 7, Tofănescu, min. 14, Duda, min. 20). Echipa lui Adi Bârză a avut o tresărire de orgoliu în startul părții secunde și a punctat de două ori consecutiv (3-2) în 3 minute prin Rus (min. 22) și Bârză (min. 25) dar ceea ce părea a fi o revenire a fost doar un foc de paie. Mărcuș a punctat rapid pentru 4-2 (min. 27), Tofănescu și-a completat hat-trick-ul în min. 30 și 38 iar Sîrbu a înscris în minutul 36 pentru un nemilos 7-2 al ”alb-albaștrilor” din Ațel, rezultat care le-a adus trofeul suprem în ediția inaugurală a Cupei de fotbal în sală.

La final, cei doi antrenori au oferite declarații în exclusivitate pentru SBSPORT.RO:

Uniți pentru Sonia

Clubul FC Tălmaciu a continuat și cu acest prilej strângerea de fonduri pentru tratamentele extrem de scumpe pe care Sonia este nevoită să le urmeze în luptă cu leucemia. Este cunoscută deja poveste Soniei, o fetiță de numai 13 anișori din Tălmaciu care a fost diagnosticată cu această cumplită boală.

În tribune, zeci de spectatori au donat în urnele pe care suporterii tălmăceni le-au purtat pe la fiecare dintre ei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.