JSport.ro

Cu vedetele Florin Costea, Mihai Dina și Ovidiu Dănănae în primul ”11”, FC Universitatea Craiova, formația susținută de Peluza Sud 1997 și patronată de Adrian Mititelu, n-a oferit spectacolul așteptat dar s-a impus la Rășinari în fața echipei a II-a a Hermannstadt-ului, scor 3-1. Partida a contat pentru etapa XIII-a a Ligii a III-a. 

Claudiu Bălan a deschis scorul pentru olteni abia în minutul 37 după o fază de atac prelungită. După pauză a ieșit la rampă fotbalistul trecut pe la Steaua, CFR Cluj și speranța Craiovei din anii 2006-2011, ajuns acum la 33 de ani. Florin Costea a dublat avantajul în minutul 63 fructificând o pasă simplă în careul de 6 metri și meciul părea încheiat pe fondul unui joc controlat mai bine de ”alb-albaștri”. Radu Cristiu a animat finalul de joc marcând pentru echipa gazdă în minutul 80 dar ultimul cuvânt a aparținut tot ”Științei”, Bălan realizând ”dubla” în minutul 90.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Show în tribună

Prestația palidă a celor două echipe din teren a fost eclipsată de fanii echipei din Bănie. Împrejurimile stadionului rășinărean au fost acaparate de autocare și mașini cu numere de Dolj dar și Vâlcea, Gorj sau Mehedinți. Prezenți în număr foarte mare pentru o partidă programată într-o zi de vineri, la ora 14:00, 200 de ultrași ai Craiovei au încins atmosfera înghețată de la ora meciului cântând neîncetat din singura tribună a stadionului pe care gazdele le-au rezervat-o în totalitate.

Fanii n-au uitat să-și conteste patronul, înjurându-l de mai multe ori pe Mititelu, au oferit în moment pirotehnic și au afișat două bannere: ”Nu ne veți opri, orice ați face, Peluza Sud niciun pas în spate” și ”Cu același ideal de un an stăm împreună, aici vom fi mereu, cu steagu-n mână”

După rezultatul de azi, U. Craiova rămâne pe locul 4, la 4 lungimi de liderul Turris Tr. Măgurele, iar Hermannstadt II staționează pe 14, poziție retrogradabilă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.