JSport.ro

DSC_0568Duminică, pe stadionul din Orlat, a fost din nou sărbătoare. Revelația returului seriei I a Ligii a V-a, Cindrelul Gura Râului, revenea pe gazon în fața propriilor suporteri. Adversar, liderul campionatului și campioana en-titre, Vulturul Poplaca. Aproximativ 300 de spectatori prezenți.

Fără niciun punct pierdut în acest retur, Cindrelul Gura Râului a întâlnit cealaltă echipă neînvinsă (dar cu 2 puncte pierdute în urma remizei de la Șura Mică), Vulturul Poplaca. Practic, Cindrelul n-a mai fost învinsă din 25 octombrie 2015, atunci când a cedat chiar la Poplaca. Grație acestor rezultate gurenii au ajuns până pe treapta a treia a podiumului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Atmosfera fierbinte din tribune nu putea anunța decât o încrâncenare pe măsură în teren. Cindrelul a deschis scorul în minutul 27 după o învâlmășeală în careu prin Cosmin Ruse. Vulturii și-au respectat statutul și în minutul 62 Cosmin Baca reușește egalarea dintr-un șut la vinclu de la 16 metri, după o pasă primită peste apărare.

După 14 minute, Mihai Docolin a readus formația gazdă în avantaj printr-un șut plasat la firul ierbii în plasa laterală. Apărarea Cindrelului a funcționat perfect în ultimul sfert de oră reușind să păstreze intactă poarta lui Mihăicescu. Mai mult, în ultimul minut de prelungire, după o lovitură liberă fără efect a echipei pregătite de Simion Froman, jucătorii gazdă au mai punctat o dată pe contraatac (video mai jos).

Cindrelul Gura Râului: Mihăiescu – Călin, Docolin, Haiduc, Covaci, Oniga, Bischin, Cherbeleață, Ihora M., Luca, Ruse. Rezerve: Bischin, Pampu, Obrocea, Mercurean, Sandea I, Ihora I, Sandea M. Antrenor: Constantin Botoroagă.

Vulturul Poplaca: Popa, Țânț, Rusu, Pătroi, Lazăr, Herciu, Boar, Surdu, Profire, Baca, Radu. Rezerve: Rotaru, Oprișiu, Oltean, Hauptkorn, Beatritz. Antrenor: Simion Froman.

Stadion nou la Gura Râului

În prezent, echipa din Gura Râului este nevoită să-și dispute meciurile considerate pe teren propriu la Orlat. Această situație se va schimba însă în curând odată cu inaugurarea noii arene de fotbal din Gura Râului pe care formația Cindrelul va evolua oficial din sezonul viitor. Până atunci autoritățile locale împreună cu oficialii clubului pregătesc un meci de inaugurare. Evenimentul este în stand-by deocamdată din pricina vremii extrem de neprietenoase din această primăvară. Vă vom ține la curent cu noutățile de la Gura Râului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.