JSport.ro

DSC_3323Schimbare de lider în seria a II-a a Ligii a V-a, cea mai disputată pe final de campionat. CS Sion a revenit pe primul loc după o pauză de 4 etapă odată cu victoria obținută sâmbătă, pe stadionul Voința, în derby-ul cu Bucegi Veștem. Echipa sibiană a revenit de la 0-1 câștigând cu 4-1.

Oaspeții au început mai bine jocul și au avut prima ocazie în minutul 10, lovitură de cap. După doar 5 minute, Veștemul a reușit să deschidă scorul după o ieșire la offside eronată a apărării gazdelor, atacantul Bucegiului înscriind din poziție unu la unu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În minutul 30, Adrian Roman finalizează o acțiune personală cu șut de la 20 de metri dar mingea lovește bara. Egalarea avea să vină chiar înainte de pauză. O centrare a lui Paul Nanasi a fost introdusă în proprie poartă de fundașul Veștemului.

Repriza a II-a a fost mult mai bogată în ocazii, majoritatea la poarta oaspeților. În minutul 48, David Razmires a driblat toată apărarea echipei adverse, inclusiv portarul, dar șutul din unghi închis s-a dus alături. Sionul a preluat conducerea pe tabelă în urma unui penalty obținut de același Razmirez și executat de Paul Nanasi. În minutul 60, Ștefan Moț șutează paralel cu poartă dar niciunul din atacanții Sionului nu a reușit să atingă mingea. La cealaltă poartă, Veștemul irosește o ocazie bună, mingea ocolind milimetric vinclul.

În minutul 66, Adrian Roman avea să lovească pentru a doua oară bara după o lovitură de colț. Tot în bară s-a oprit și una din ocaziile Veștemului 10 minute mai târziu.

Descătușarea s-a produs în minutul 78 atunci când Paul Nanasi a finalizat cu șut la colțul lung. Scorul final, 4-1, a fost stabilit de David Razmires după o lovitură executată rapid.

Bucurie în vestiar

Jucătorii Sionului s-au dezlănțuit la final în vestiar sărbătorind revenirea pe prima poziție prin cântece de bucurie. Imaginile vorbesc de la sine:

CS Sion: Nanasi Edmond, Dabu Radu, Adrian Ratiu, Mantog Razvan(c), Paul Nanasi, Mot Stefan, Preda Laurentiu, Alex Costea, Roman Adrian, David Razmires, Papadie Marian. Rezerve: Viorel Bara, Cristi Buzea, Liviu Anghelina. Antrenor: Andrei Bitu

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.