JSport.ro

Medieșeanul Ioan Duma a devenit sâmbătă noul președinte al Asociației Județene de Fotbal în urma alegerilor la care au participat toți membrii afiliați. Este pentru prima dată când se schimbă președintele după 20 de ani consecutivi în care forul sibian a fost condus de Traian Marcu.

Au fost momente care au atins cote maxime de tensiune la Adunarea Generală a AJF Sibiu care urma să stabilească noul președinte. Andrei Bițu, Marius Lungu și Ioan Duma au fost cei trei candidați prezenți în fața celor 58 de cluburi și asociații sportive, toți trei cotați cu șanse reale pentru alegerea în funcția supremă a fotbalului județean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În prezența vicepreședintelui FRF, Octavian Goga, Adunarea Generală a debutat cu un scurt cuvânt al fostului președinte Traian Marcu, care și-a anunțat din timp intenția de a nu mai candida, și a continuat cu prezentarea celor 3 candidați.

S-a trecut apoi la procesul de votare și primele emoții ale zilei s-au resimțit în momentul anunțului rezultatelor: Andrei Bițu – 12 voturi, Ioan Duma – 24 voturi și Marius Lungu – 22 de voturi, situație în care primii doi clasați au intrat în turul II.

Numărarea voturilor exprimate în turul II a atins cote maxime de încordare în condițiile în care se prevedea un rezultat extrem de echilibrat. Cum altfel a și fost, Ioan Duma a obținut o victorie la limită, cu 30 de voturi din 58 exprimate devenind noul președinte al AJF Sibiu  și, totodată, primul din Mediaș. ”Acum la cald vreau să vă promit un singurul lucru, voi fi președintele tuturor membrilor afiliați AJF Sibiu. Indiferent de vot și de opțiune o să aveți ușa deschisă și telefonul deschis 24 din 24 de ore”, au fost primele cuvinte ale lui Ioan Duma.

Născut în 1980 la Mediaș, Ioan Duma a fost arbitru între 2007 și 2016 iar în ultimii ani a  ocupat funcția de prim-vicepreședinte al AJF Sibiu.

Declarații Ioan Duma, președinte ales al AJF Sibiu:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.