JSport.ro

Momente feerice în săptămână Crăciunului la baza sportivă Compa din Sibiu acolo unde AS Școala de Fotbal Ion Gheorghe se antrenează și susține meciuri oficiale. Coordonați de fostul jucător al Stelei, micuții fotbaliști au colindat lângă bradul împodobit pentru a fi răsplătiți apoi cu cadouri de Crăciun.

Într-un decor superb creat bradul luminos și zăpada așternută săptămâna trecută peste stadionul Compa, juniorii clubului ASSF Ion Gheorghe Sibiu au colindat mai bine de 30 de minute alături de antrenorul Ion Gheorghe și susținătorii clubului împreună cu părinții. La final, toți au primit pungi cu dulciuri dar și o binemeritată vacanță de la antrenamente pe perioada sărbătorilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Realizări vs. regrete în 2018

La capitolul realizări în anul care a trecut, antrenorul și coodonatorul Școlii de Fotbal care îi poartă numele, Ion Gheorghe a enumerat evoluția grupei 2004 dar și ambiția mai multor copii care vin din alte localități din județ și care nu lipsesc niciun antrenament: ”Am înscris grupa de 2004 la o categorie mai mare, ei au 14-15 ani și joacă cu adversari de 19-20 de ani. Rezultatele au venit, dar mai târziu, la început a fost mai greu, apoi am început să ne dăm seama, au venit și victoriile. Toți au depus un efort enorm, începând cu portarul, Coco, născut în 2006 și joacă contra celor de 19 ani. Ar mai fi Mitulețu, Bucșa, Prodea, Mărgărit – linia de fund, Chișoiu, Baciu, Terchilă, Marcu – linia de mijloc, și-n față Jibleanu… și cu aștia am dus-o, cei 15… Brăncoveanu, Denov, și rezervele pe care le avem. Cel mai mult mă bucur că vin, din Alțână sunt trei, din Ocna sunt doi, din Cristian, etc, vin și pentru condițiile pe care le au și pentru care mă lupt. Umblu foarte mult pentru ei, doar pentru ei vreau să fie bine. La cei micuți (n.a. grupa 2006) rezultatele au venit la fel. Am pierdut la început un 7-0, un 9-0 dar au venit ușor și victoriile (5-1, 8-0) și ne-am cocoțan pe locul 3 la finalul turului”.

La categoria regrete, Ion Gheorghe a subliniat o situația pe care nu ar trebui să o regăsim niciodată la nivelul juniorilor: ”Din păcate încă există problema jucătorilor ”pe fals”, chiar și la acest nivel județean, al juniorilor, la cei mici mai ales, vin cu jucători care au vârste peste categoria la care jucăm. Eu merg corect cu carnetele mele, cu copiii, dacă el e Rus, el e Rus și în carnet… Și-apoi plâng ăștia mici după meci… Și de-asta îmi pare rău, că nu se face nimic să combatem această treabă”, a mai adăugat Ion Gheorghe.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.