JSport.ro

Viitorul Șelimbăr este într-o formă tot mai bună de la venirea lui Maxim pe bancă. Fostul ”secund” al Voluntariului are 7 puncte în ultimele 3 meciuri obținând două victorii consecutive. Viitorul s-a impus ieri cu 4-0 în fața celor de la Odorheiu Secuiesc, cea mai convingătoare victorie în acest tur în Liga a III-a. 

Viitorul n-a mai câștigat ”acasă” de aproape două luni, mai exact din 27 septembrie, când învingea cu 3-1 formația CSC Sânmartin. Au urmat trei remize consecutive pe stadionul Textila din Cisnădie dar schimbarea ”casei” a fost, se pare, de bun augur. Trupa lui Maxim avea deja 3-0 la pauză

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Șelimbărenii au deschis rapid scorul, după doar 8 minute, prin Adrian Cârstean care a plasat mingea perfect cu capul în plasa porții lui Cristian Tudose dintr-o centrare venită de pe partea dreaptă. Tot Cârstean a realizat ”dubla” în minutul 23 din poziție unu la unu cu Tudose.

Neacșa a oferit faza meciului în minutul 44 cu un șut din corner direct în bara porții Odorheiului. Un minut mai târziu, Tegbo a recuperat o minge la 25 de metri, a centrat-o apoi perfect în fața porții iar Cîrloanță a împins-o în poartă, Cîrstean trecând anterior pe lângă balon. Golul patru i-a purtat amprenta lui Andrei Cîmpean în minutul 86.

Primul meci la Avrig

Viitorul Șelimbăr s-a mutat cu ocazia acestui meci la Avrig după ce a jucat tot turul la Cisnădie. Trupa de pe Seviș joacă în exil până când propria arenă va fi reconstruită, noua arenă urmând a dispune de un gazon nou, o tribună nouă și nocturnă.

Viitorul Șelimbăr

[team1]

Rezerve: 29. Băilă, 5. Hodea, 20. Cîmpean, 11 . Tineiu, 19. Moga, 16. Doda, 17. Ban.

Antrenor: Florin Maxim

FC Odorheiu Secuiesc

[team2]

Rezerve: 1. Somogyi, 15. Dinu, 17. Vekas, 21. Stăncuțu, 13. Kovacs, Gyorgydeak, 22. Pal

Antrenor: Alpar Meszaros

Partida a fost LIVE-VIDEO pe SBSPORT.RO și o puteți revedea mai jos:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.