JSport.ro

DSC_2862LSS Voința Sibiu a obținut a 4 victorie în deplasare în acest retur din tot atâtea meciuri jucate. Sibienii și-au păstrat invincibilitatea ”afară” și după meciul de pe ”Pietricica” în fața Progresului, pe care l-au câștigat cu 1-0.

Unicul gol a partidei a fost marcat de Marian Budică în minutul 25 al primei reprize, după o acțiune finalizată peste portarul gazdelor (video mai jos).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După acest meci Voința ocupă în continuare poziția a șasea la 3 puncte în urma echipei de pe locul 3, Sparta Mediaș. Practic, pozițiile 3-6 ale clasamentului Ligii a IV-a sunt înșiruite la diferențe de 1 punct una de cealaltă. Progresul Terezian râmâne pe locul 12 cu 9 puncte acumulate în clasament.

Progresul Terezian: Nemeş – Tecoanţă, Moldovan, Raţiu, Stoeneşteanu, Ciorogariu, Ivan, Gherman, Duca, Băran, Coni. Antrenor: Nicolae Ciupudean

LSS Voința Sibiu: Daneș – Muntean, Țugui, Șulumberchean, Popescu, Frățilă, Bărbat, Șerban, Fernea, Manole, Budică Rezerve: Rusu, Cîndea, Pandea. Antrenor: Cristian Cotoară

Rezultatele complete ale etapei a XVIII-a 4

Păltiniș Rășinari – FC Avrig 3-2
FC Tălmaciu – Continental 4-0
Măgura II Cisnădie – FC Hermannstadt 2-8
Sparta Mediaș – CS Agnita 3-2
Unirea Miercurea Sibiului – ASA Sibiu 2-0
Progresul Terezian – LSS Voința Sibiu 0-1

Juniorii joacă azi, de la 16.30

Meciul echipelor de juniori dintre LSS Voința Sibiu și CSȘ Șoimii Sibiu (care evoluează pentru Progresul) se va juca azi, de la ora 16.30, pe stadionul Municipal din Sibiu. Cele două formații ocupă primele două locuri în clasamentul Ligii a IV-a, Voința având o diferență de 6 puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.