JSport.ro

Borussia Hermannstadt s-a încununat cu titlul suprem la a noua ediției a Cupei Prima desfășurată sâmbătă pe terenul II al stadionului Municipal. Sibienii au dominat categoric competiția și au învins în finală FC Brașov cu 8-5. 

Borussia este una dintre echipele de top din campionatul de minifotbal Luceafărul care a reprezentat de curând Sibiul și în Liga Campionilor. Este una din cele mai vechi și omogene echipe din minifotbalul sibian iar rezultatul de sâmbătă nu a surprins multă lume.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Galben-negrii” au câștigat lejer grupa C după ce au învins cu 5-2 Târgoviște și au remizat 1-1 cu Sparta Mediaș. În ”sferturi”, echipa sibiană a învins categoric Victoria cu 9-4 pentru ca în semifinale să depășească echipa Târnăveniului cu un scor aproape similar, 9-3. Finala în fața Brașovului s-a decis din primele minute când Borussia a și-a asigurat un avantaj constant de 3-4 goluri.

Rezultatele fazelor eliminatorii:

Sferturi
FC Brașov – Friends Brașov 3-2
Gaz Metan Mediaș – Târnăveni 3-9
Sparta Mediaș – Reghin 2-2 (victorie Mediaș la penalty-uri)
Borussia – Victoria 9-4

Semifinale
FC Brașov – Sparta Mediaș 5-5 (victorie Brașov la penalty-uri)
Borussia – Târnăveni 9-3

Finala
Borussia Hermannstadt – FC Brașov 8-5

N-au lipsit jucători reprezentativi ai Ligii 1

Pe ”sinteticul” din Sub Arini s-au aflat sâmbătă mai mulți jucători cu numeroase prezențe în Liga 1, aflați în activitate sau retrași dar și foști jucători ai CSU Voința Sibiu din perioada 2010-2012. Eric de Oliveira, Mugurel Buga, Romeo Surdu, Alex Curtean, Flavius Boroncoi sau foștii ”alb-verzi” Rareș Forika, Remus Dănălache, Nicolae Grigore, Marius Zăvoi sunt doar câțiva dintre cei care au făcut spectacol la Cupa Prima 2018.

Mai multe poze AICI

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.