JSport.ro

DSC_0885Final spectaculos de partidă la Cisnădie. După ce a condus un meci întreg cu 1-0, Măgura s-a văzut egalată în minutele de prelungiri dar a avut puterea să revină și să păstreze toate cele trei puncte.

Andrei Fotescu a deschis scorul pentru Măgura în minutul 24 care a profitat de o ieșire greșită a portarului Nica.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza a II-a, oaspeții au pus tot mai mult stăpânire pe joc fără însă a-și crea ocazii decisive la poarta lui Căbuz. Când toată lumea părea a se fi împăcat cu rezultatul, Olivian Surugiu a egalat pentru CSU II din lovitură liberă în minutul 90+1. Mingea centrată în careu nu a atins pe nimeni păcălindu-l pe Căbuz rămas fără reacție (video mai jos).

Gazdele s-au aruncat în atac și au reușit în mai puțin de 3 minute să le curme bucuria oltenilor. La ultima fază a meciului, Măgura beneficiază de un aut în apropierea careului, se execută repede iar mingea centrată în careu este lovită în forță de Gabriel Oiță care declanșează nebunia pe teren și în tribune (video mai jos).

Măgura Cisnădie: C. Căbuz – D. Popa, I. Bălașa, C. Natea, R. Moisi, G. Săulescu, E. Beza, I. Petrescu, S. Lupu, D. Unguru, A. Fotescu.
Rezerve: P. Florea, A. Gombar, M. Barbu, A. Radu, R. Neguț, N. Popa, G. Oiță.
Antrenor: I. Luca.

CSU Craiova: I. Nica – M. Ghincea, M. Drăghici, M. Dina, S. Luica, I. Florea, O. Surugiu, A. Herghelegiu, M. Căpățînă, V. Constantin, G. Neacșu.
Rezerve: C. Dică, B. Geanimu, D. Staicu, A. Burlacu, C. Ion, A. Rodeanu.
Antrenor: B. Vrăjitoarea

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.