JSport.ro

dsc_0161CS Agnita a obținut o victorie convingătoare sâmbătă pe teren propriu în fața echipei suporterilor sibieni, LSS Voința Sibiu. Trupa de pe Hârtibaci s-a impus cu 5-1, un rezultat excelent după înfrângerea suferită săptămâna trecută la Cisnădie, scor 0-4. De partea cealaltă, sibienii au încheiat seria de cinci victorii consecutive.

Alexandru Belciu a deschis scorul în min. 17 la capătul unui contraatac în viteză provocat de o pasă greșită la mijlocul terenului. Mingea a trecut succesiv pe la mai mulți jucători iar Belciu a finalizat din interiorul careului cu sânge rece.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Voința a avut șansa egalării în min. 23 dar execuția lui Ionuț Frățilă a lovit bara transversală (video mai jos).

La faza următoare Agnita a finalizat un nou contraatac cu gol, autor același Alex Belciu. În minutul 30, gazdele își puteau mări avantajul dar șutul foarte bun din lovitură liberă a lui Bogdan Mijmigan a fost parat excelent de tânărul portar al Voinței, Bogdan Comăniciu (video mai jos).

În vârstă de doar 16 ani, portarul Voinței s-a remarcat din nou la un șut puternic spre vinclul porții sale. Comăniciu a respins cu o paradă spectaculoasă.

În partea secundă ostilitățile s-au desfășurat în același mod: echipa Voinței alergând, ușor nervos, spre egalare, cu o posesie mai bună, de partea cealaltă, agnițenii cu un joc excelent la recuperare, la blocarea culoarelor atacanților sibieni și la… finalizare. Gazdele au înscris de alte trei ori beneficiind și de greșelile neforțate ale portarului sibian prin Claudiu Zedler (min. 57), Cătălin Stoia (min. 62) și Darius Sas (min. 75).

În fine, Tavi Sărătean a reușit să-l învingă pe portarul gazdelor, Bogdan Albu, în minutul 85, mult prea târziu pentru a mai salva ceva din joc.

Agnita urcă pe podium

Victoria de sâmbătă poziționează CS Agnita pe a treia treaptă a podiumului la doar două puncte în spatele liderului Păltiniș Rășinari. Voința Sibiu staționează pe locul 7 cu 15 puncte.

dsc_0092Galeria Voinței, spectacol în tribună. Jucătorii au ieșit de la vestiare la final

15 suporteri ai Voinței au făcut deplasarea la Agnita pentru a încuraja echipa din tribune. Fanii au cântat neîncetat până la final, chiar dacă echipa favorită era condusă categoric pe tabelă. La final și-au aplaudat favoriții.

Un moment aparte s-a petrecut după ce jucătorii Voinței au revenit după două minute de la vestiare alături de antrenori pentru a aplauda galeria (video AICI).

Stadion: Agnita: Spectatori: 80. Arbitri: Ionuț Valentin Olaru, Adrian Prodan, Rareș Iuga (toți din Sibiu). Observator: Mihail Blindu (Sibiu).

CS Agnita:

[team1]

Rezerve: 12. Lațcu, 15. Dană, 14. Andone, 5. Sas, 13. B. Mihai, 10. R. Mihai, 3. Cișmaș

Antrenor: Mircea Vasiu

Voința Sibiu:

[team2]

Rezerve: 90. Pandea, 15. Băilă, P. Bădărânză, 29. L. Marcu, 14. Stângu, 18. Budică, 13. Șerban

Antrenor: Cristi Cotoară

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.