JSport.ro

DSC_0551Duminică, la Miercurea Sibiului, Unirea și LSS Voința Sibiu ocupantele locurilor 5 și 4 au oferit spectatorilor prezenți un joc extrem de spectaculos în care s-au marcat nu mai puțin de 8 goluri.

Meciul a început cu Voința în atac dar primii care au marcat au fost gazdele în urma unei neînțelegeri între fundașul sibian, Câmpean și portarul Ispas. Voința a egalat rapid din lovitură de colț. Centrarea la colțul scurt e fost fructificată simplu de Rareș Muntean cu capul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Miercurea a preluat din nou conducerea, 2-1, după un șut de la 25 de metri. Din nou, sibienii DSC_0540n-au fost de acord cu acest scor și au egalat la doi prin același Rareș Muntean din lovitură liberă. Fundașul ”alb-verzilor” a șutat peste zis fără replică pentru portarul gazdelor. Chiar înainte de pauză Voința a reușit să marcheze golul 3 dar reușita a fost anulată pentru off-side semnalizat de tușier, decizie contestată de banca sibiană.

Imediat după pauză, o nouă decizie contestată îndelung de întreaga echipă a Voinței a dus la marcarea golului 3 pentru Miercurea. Arbitrul central a dictat penalty în urma unui presupus fault, transformat cu siguranță. (video mai jos)

Sibienii n-au depus armele dar Miercurea a taxat Voința prin două contraatacuri, ducând scorul la 5-2. Bogdan Daniel a redus din diferență cu 5 minute înainte de final printr-un șut la colțul lung, la firul ierbii, mult prea târziu însă pentru o revenire, scor final 5-3.

După acest rezultat cele două formații au făcut schimb de locuri în clasament astfel că Unirea ocupă acum poziția a IV-a iar Voința locul 5.

LSS Voința Sibiu: Ispas – Țugui, Mondoc, Cornea, Câmpean, Frățilă, Șerban, Muntean, Budică, Bucșe, Manole. Rezerve: Țiboc, Bogdan.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.