JSport.ro

FC Hermannstadt a câștigat astăzi un meci important împotriva unei echipe cu pretenții la promovare, UTA Arad. ”Alb-roșii” au învins cu 2-0 chiar dacă au jucat aproape 60 de minute în 10 jucători după eliminarea lui Pîrvulescu. Hermannstadt a urcat pe locul secund la un punct distanță de liderul Ripensia Timișoara.

UTA Arad a avut posesia în cea mai mare parte a meciului dar gazdele au speculat momentele importante ale jocului. Minutul 25 a însemnat deschiderea scorului pe ”Municipal”. Cosmin Neagu a șutat din 10 metri lateral dreapta fără speranță pentru Grahovac, direct în vinclu. Utiștii reacționează prin două lovituri libere executate din marginea careului, fără emoții pentru portarul Căbuz dar cea mai importantă ocazie a primei reprize va fi tot în contul lui Hermannstadt, șut violent în bara transversală de la 20 de metri, autor Dîlbea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Min. 34 aduce un moment de cumpănă în tabăra lui Hermannstadt. Cătălin Pîrvulescu primește al doilea cartonaș galben după un fault din spate și este eliminat. Sibienii n-au acuzat prea mult momentul și au reușit al doilea gol în minutul 53. Bogdan Rusu a primi o pasă excelentă de la Boboc, atacantul lui Hermannstadt a scăpat de marcajul lui Manea și a înscris pe lângă Grahovac din posesie de unu la unu.

În minutul 60 este eliminat și Alexandru Pelici pentru proteste la adresa arbitrului central și intrare pe teren. Antrenorul gazdelor a urcat ulterior în tribuna a II-a, în spatele băncii echipei sale de unde a continuat să de-a indicații.

Reușitele dedicate lui Blănaru

După fiecare gol, atât Rusu cât și Neagu au dedicat reușitele lui Blănaru, accidentat destul de grav la mână miercuri la Satu Mare. Blănaru are mâna în ghips și va absenta o perioada importantă din echipa lui Pelici.

Prima galerie în vizită la Sibiu

Echipa oaspete a fost susținută de o galerie numeroasă la Sibiu care și-a încurajat echipa din sectorul amenajat în peluza sud a stadionului Muncipal. 60 de utiști au asigurat atmosfera, altfel liniștită pe stadionul Municipal. Este prima galerie care vizitează stadionul din Sub Arini în Liga a II-a știut fiind faptul că Hermannstadt nu este încurajată de un grup organizat de suporteri. La final, galeria arădeană a avut un scurt dialog cu jucătorii care au venit să-i salute. După câteva cuvinte de reproș și de îmbărbătare galeria și-a aplaudat la final jucătorii scandând împreună cu aceștia „UTA Arad”.

Stadion: Municipal. Spectatori: 3000. Arbitru: Iulian Dima (Bucureşti); Asistenţi: Romică Bîrdeş (Piteşti) şi Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj).

FC Hermannstadt:

[team1]

Rezerve: Moldovan – Al. Neacşa, Cristiu, I. Popa, Stoica, Cîrstean, Necşulescu

Antrenor: Alex Pelici

UTA Arad:

[team2]

Rezerve: Barna – Jorza, Cârstocea, Scutaru, Stahl, Grigorie, Polgar

Antrenor: Adi Mihalcea

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.