JSport.ro

Voința Sibiu s-a impus în al treilea amical al ierni disputat sâmbătă la Brezoi cu formația din Superliga vâlceană, FC Lotru. Sibienii au condus cu 3-0 dar finalul a aparținut gazdelor care au egalat la ultima fază dar reușita a fost anulată pentru offside.

După o repriză I de tatonare, săracă în ocazii, Gabriel Dugulan a deschis scorul pentru Voința cu 3 minute înainte de pauză. Dugulan a șutat puternic, la firul ierbii, din afara careului de 16 metri, fără șansă pentru portarul lotrean. Același Dugulan și mai apoi Tiric au punctat în prima parte reprizei secunde pentru 3-0. Sibienii au ratat ulterior alte câteva ocazii imense de a majora diferența dar plasa avea să fie scuturată la cealaltă poartă, mai întâi în minutul 67.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cei 30 de spectatori prezenți la meci, dintre care 10 sibieni, au fost răsfățați apoi cu un gol senzațional, șut superb la vinclu cu exteriorul și scorul a devenit 2-3. La ultima fază, Brezoiul a marcat din nou în urma unei faze care l-a avut pe atacantul gazdă în poziție afară din joc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.