JSport.ro

Voința Sibiu și AS Copșa Mică au oferit duminică după-amiaza celor 200 de spectatori un meci spectaculos cu 7 goluri și un final încins chiar dacă sibienii au avut 4-1 până în minutul 86. 3 penalty-ul a acordat arbitrul Chirițescu dintre care două au fost ratate. 

Victoria de ieri a urcat echipa ”alb-verde” peste Copșa Mică în clasament cele două echipe făcând rocadă între pozițiile 7-8. Voința e la a doua victorie în 2019 din trei meciuri disputate în timp ce oaspeții au pierdut al doilea joc consecutiv.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gazdele au fost cele care au deschis scorul prin Marian Budică după doar 10 minute de joc dar Gabriel Burcea a restabilit echilibrul după alte 10 minute. Golgheterul sibienilor din 2019, Alex Belciu, a finalizat cu șut la colțul lung o acțiune proprie în minutul 35 și Voința revenea în avantaj.

După pauză, același Belciu și-a completat hat-trick-ul în minutele 64 și 67, 4-1. Atacantul venit la Voința în iarnă de la Agnita a ajuns la 7 reușite în 3 meciuri în tricoul ”alb-verde”. Anterior, la 2-1, oaspeții au avut ocazia să revină dar au irosit penalty-ul acordat de centralul întâlnirii printr-un șut alături. Tot un penalty irosit aveau să bifeze și gazdele. La scorul de 4-1, lovitura de la 11 metri a atacantului Voinței Pandea a fost reținută de Câmpean.

Situația putea să-i coste pe sibieni care au avut parte de un final cu emoții. Copșa Mică a revenit tot printr-un penalty transformat de Petre Calo în minutul 86 iar după doar un minut Silviu Getner a semnat și golul trei al oaspeților, și ultimul, pentru ca scorul final să rămână 4-3.

Voința Sibiu – AS Copșa Mică 4-3 (2-1). Stadion: Municipal II. Spectatori: 200. Timp: senin. Arbitri: Alin Chirițescu, Marius Vlad, Răzvan Spătar. Observator: Octavian Bran

Voința Sibiu:

[team1]

Rezerve: 28. Savin, 33. Mircea, 20. Gligor, 19. Alecu, 90. Pandea, 18. Poncu

Antrenor: Nicolae Pițigoi

AS Copșa Mică

[team2]

Rezerve: 26. Cojocaru, 17. Istvan, 6. Neagu

Antrenor: Petre Calo

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.