JSport.ro

IMG_3326Univeristatea „Lucian Blaga” din Sibiu a câștigat cu 4-2 partida cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuz” din Iași, la capătul unui meci în care gazdele au condus cu 3-1 la pauză.

Ionuț Bărculeț, Ciprian Nasta și Radu Adrian au marcat pentru sibieni în prima repriză, iar în partea secundă Ionuț Petrescu și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În urma acestui succes, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu se menține pe primul loc în seria în care este repartizată.

Echipă de top pentru ULBS

Echipă de top pentru Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, antrenată de Iulian Stoian și Ionuț Hășmășan, echipa din Sibiu are în alcătuire jucători talentați, iar aici putem aminti fotbaliștii divizionarei terțe Măgura Cisnădie (Ionuț Petrescu, Radu Adrian și Ciprian Nasta), în vreme ce FC Hermannstadt l-a dat pe Macrea, iar ASC Pianu 2013 (Liga a IV-a, județul Alba), l-a avut în lotul ULBS pe Ionuț Bărculeț.

Campionul european la Minifotbal, Mircea Popa face și el parte din echipa de fotbal a ULBS, iar lista jucătorilor cunoscuți poate continua.

Joma - JSport.roJSport.ro