JSport.ro

Unirea Miercurea Sibiului s-a impus clar în fața Voinței Sibiu, ieri, pe teren propriu, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii a IV-a. ”Rosso-neri” au învins cu 3-0 și au bifat prima victorie în 2019.

1-0 a fost scorul pauzei stabilit prin reușita lui Adrian Roman din minutul 36, o primă parte pe care gazdele au dominat-o. Răzvan Albean a dublat avantajul în minutul 62 după o greșeală comună fundaș-portar în tabăra sibienilor, jucătorul gazdelor ”ciupind” mingea dintre cei doi. Adrian Roman a realizat ”dubla” în minutul 72 și Voința a înregistrat primul eșec după 6 partide.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Football in heaven” – oaspeți de onoare în tribune la Miercurea

Aproximativ 150 de spectatori au profitat duminică de vremea superbă pentru a asistat la jocul dintre Unirea și Voința, între ei și un grup de 30 de fani ai fotbalului din 5 țări: Norvegia, Danemarca, Anglia, Franța și Țara Galilor. Organizați în proiectul ”Football in Heaven” coordonat de Emanuel Roșu, aceștia vin periodic în România pentru a asista la meciuri din ligile județene.

În primele două întâlniri, organizate pe un week-end întreg, s-au vizionat meciuri din județul Suceava pentru ca în acest week-end proiectul ”Football in heaven” să ”prindă” 5 meciuri din ligile județene sibiene. La Miercurea, oaspeții mai puțini obișnuiți la astfel de meciuri au fost încântați să socializeze cu fanii gazdelor dar și cu galeria Voinței prezentă în număr mare la acest meci, aproximativ 30 de ultrași. Vom reveni cu mai multe amănunte într-un articol separat.

Unirea Miercurea Sibiului – Voința Sibiu 3-0 (1-0). Stadion: Unirea. Spectatori 150. Timp: însorit. Arbitri: Cristian Vieru, Sergiu Toader, Ovidiu Muntean. Observator: Ovidiu Comșea

Unirea Miercurea Sibiului

[team1]

Rezerve: Albean, Banea, Mitescu, Pîrvu

Antrenor: Nicolae Grădinar

Voința Sibiu

[team2]

Rezerve: 12. Mircea, 90. Pandea, 18. Poncu

Antrenor: Nicolae Pițigoi

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.