JSport.ro

Voința Sibiu rămâne neînvinsă în acest sezon al Ligii a IV-a după ce a câștigat al treilea meci consecutiv. ”Alb-verzii” s-au impus duminică la Șura Mare cu scorul de 2-1 în fața celor de la Athletic. Doar Păltiniș Rășinari mai are maxim de puncte după patru etape.

Echipa pregătită de Adi Fușle, în care s-au regăsit între titulari 7 foști juniori din echipa care anul trecut devenea vicecampioană județeană și campioană acum 2 ani, a jucat eficient la Șura Mare și a fructificat perfect două contraatacuri prin Cristi Tiric (min. 26, pătrundere pe partea stângă finalizată cu șut pe colțul scurt) și Robert Hurdubelea (min. 69, venit perfect la prima bară pentru a fructifica centrarea lui Marian Budică). A fost meciul portarului sibian Ispas Daneș care în minutele următoare a închis perfect poarta Voinței cu parade spectaculoase. Ilie Munteanu a marcat golul de onoare al gazdelor în minutul 90+2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În runda următoarea Athletic Șura Mare se deplasează la Cisnădie pentru întâlnirea cu Măgura iar Voința Sibiu va susține derby-ul etapei cu Viitorul Șelimbăr pe stadionul Voința sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 17:00.

Stadion: Șura Mare. Vreme: înnorat, rece. Spectatori: 60 Arbitri: Ovidiu Noian (Mediaș), Nicolae Noaghiu (Valea Viilor), Despina Petra-Mărgineanu (Merdiaș). Observator: Dan Stoica (Mediaș)

Athletic Șura Mare:

[team1]

Rezerve: 12. Strîmbeanu, 2. Sîrbu, 11. Pascu, 9. Ursu, 19. Lal, 14. Pistea, 21. Toma

Antrenor: Dorin Ursu

Voința Sibiu:

[team2]

Rezerve: 19. Voicu, 90. Pandea, 11. Predescu, 13. Rusu

Antrenor: Adrian Fușle

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.