JSport.ro

DSC_1095LSS Voinţa Sibiu a pierdut ieri după amiază la Şura Mare primul joc amical al iernii în compania echipei Continental, scor 0-4 (0-1). În ciuda numeroaselor ocazii de poartă create, echipa pregătită de Cotoară nu a reuşit să înscrie nici măcar din penalty primind în schimb gol la fiecare acţiune periculoasă a gazdelor.

“Alb-verzii” au luat cu asalt poarta lui Adi Munteanu încă din primele minute. Ionuţ Frăţilă trimite superb, cu efect, din corner, direct spre poartă păcălindu-l pe goalkeeper-ul gazdelor dar mingea cade pe bara transversală. Imediat Manole obţine un penalty pentru Voinţa dar arbitrul se răzgândeşte şi retrage decizia. De notat şi lovitura de cap din poziţie dificilă dar în forţă, în plonjon a lui Luci Marcu care trece peste şi ocaziile “unu la unu” cu portarul advers ale lui Sebastian Fenaru (blocat de fundaş în momentul şutului) şi Răzvan Popescu (pasă greşită…). Până la pauză mingea a intrat totuşi în plasa… porţii opuse după ce Marian Zamfiroiu, excelent angajat la 15 metri de Cosmin Simion, a pătruns şi l-a învins pe Muscalu cu un şut plasat în stânga.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza a II-a începe din nou entuziasmant pentru jucătorii Voinţei dar mingea se încăpăţânează de fiecare dată să intre în poartă. Marian Zamfiroiu realizează “dubla” după doar 7 minute de la reluare. La poarta Continentalului, Cipi Bărbat transformă foarte bine o lovitură liberă peste zid dar Adi Munteanu respinge în plonjon.

DSC_1116După 5 minute avea să marcheze Ionuţ Frăţilă, gol nevalidat pentru că se fluierase deja penalty. Era min. 60 iar acelaşi Ionuţ Frăţilă ratează şutând în stânga portarului. Alte 5 şanse “unu la unu” cu portarul, uşor lateral, sunt irosite de Lucian Marcu, Alex Stîngu (în ambele mingea trece uşor pe lângă bară) şi Ştefan Moţ (de 3 ori) după care jocul “verzilor” a devenit tot mai încâlcit. Pe final, Ştefan Daniel (pătrundere pe partea stângă şi şut la colţul scurt) şi Bogdan Preerăţean au mai punctat de două ori pentru Continental, “răzbunând” şansele Voinţei.

Continental: Adi Munteanu – Preda Ilie, Sorin Călinescu, Stan Alexandru Florinel, Toader Alexandru, Dovleac Ovidiu, Precup Daniel, Fratila Razvan, Pascu Cristian, Zamfiroiu Ionut, Clontiu Nicolae, Zamfiroiu Marian, Simion Cosmin, Musat Flaviu, Preeratean Bogdan, Bucurenciu Alexandru. Ştefan Daniel. Antrenor: Dinu Nedelcu. Antrenor secund: Alex Bucurenciu.

Voinţa Sibiu: Adrian Muscalu – Florin Ţugui, Răzvan Popescu, Rareş Şerban, Claudiu Gavrilă, Robert Manole, Iulian Frăţilă, Ciprian Bărbat, Sebastian Fenaru, Lucian Marcu, Mihai Cornea. După pauză au mai intrat: Ştefan Moţ, Andrei Ciolan, Marius Mondoc, Alex Stîngu, Adi Pandea, Mihai Răzvan, Bogdan, Vlad Cîndea, Liviu Ţichindelean. Antrenor: Cristian Cotoară.

Pentru LSS Voinţa Sibiu urmează un nou joc amical sâmbătă, de la ora 11.00, în compania echipei de pe locul 2 în Liga a IV-a, Păltiniş Răşinari. Meciul se juca la Răşinari sau Avrig locaţia urmând a fi stabilită joi sau vineri. Trupa Continentalului va reveni pe “Pietricica” pentru meciul cu Sion din etapa a treia a Cupei Progresul Terezian, duminică, de la ora 11.00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.