JSport.ro

Viitorul Șelimbăr a dominat în cea mai mare parte jocul de vineri cu Metalurgistul dar s-a văzut egalată pe final pe fondul relaxării mult prea devreme a echipei sibiene. 

Oaspeții au început cu ambiție partida de la Cisnădie și au deschis primii scorul în minutul 22 prin Tudor Șaucă. Alex Neacșa a readus echilibrul pe tabelă printr-un penalty transformat cu precizie în minutul 27, decizie îndelung contestată atât pe teren cât și la pauză de întreaga echipă a Cugirenilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Andrei Câmpean a punctat pentru 2-1 după alte 9 minute printr-un șut cu exteriorul din interiorul careului la capătul unui șir de pase cursive ale coechipierilor săi. În partea secundă, șelimbărenii au redus motoarele iar golul Cugirului a picat când era mai rău, în ultima decadă a jocului. Tudor Șaucă a egalat în minutul 82 din ”6 metri” pentru a șasea remiză a Șelimbărului în 10 jocuri disputate în primul sezon în Liga a III-a.

În clasament, Luceafărul Oradea este în continuare lider cu 22 de puncte, urmată de Fotbal Comuna Recea și CSC Sânmartin. Viitorul e pe 5 cu 15 puncte.

În runda următoare, Șelimbăr se deplasează în Maramureș pentru jocul cu Minaur Baia mare, sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 14:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.