JSport.ro

Meci deosebit de spectaculos aseară pe stadionul Voința din Ștrand. Echipa suporterilor s-a impus cu 4-1 în fața ocupantei locului 3, Unirea Miercurea, după un meci cu multe faze de poartă, nerv și decizii controversate de arbitraj.

Sebastian Fernea a deschis scorul pentru Voința după o cursă pe partea stângă și șut direct la poartă în minutul 36. Trei minute mai târziu, Iosif Bucșe a recuperat o minge din mâinile portarului oaspete și a înscris în poarta apărată doar de un fundaș al Miercurii (foto dreapta). Oaspeții au avut ultimul cuvânt înaintea pauzei, reducând din diferență după o eroare în defensiva sibiană. Jucătorii sibieni au cerut fault în atac dar faza a continuat și Roman a marcat cu capul nemarcat din 6 metri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea a doua ambele echipe au și-au creat ocazii de a marca atenția îndreptându-se treptat spre arbitraj. Printre altele, sibienii au reclamat un henț în careu și mai multe intrări dure nesancționate iar oaspeții penalty-ul din care Voința a marcat golul patru.

Descătușarea pe tabelă a semnat-o Cristi Tiric, excelent lansat cu o pasă din careul propriu. Cursa pornită din jumătatea proprie a fost fructificată după un dribling în fața portarului. Marinel Sumuțiu a transformat apoi un penalty pentru 4-1 în favoarea Voinței care ar fi putut atinge borna 5 însă șutul lui Iosif Bucșe după driblingul în fața portarului a trecut alături.

În urma rezultatului, Voința a urcat o treaptă, pe locul 6, iar Unirea Miercurea a coborât pe patru după victoria surprinzătoare a Măgurii în fața Rășinariului, 2-1.

Voința Sibiu – Unirea Miercurea Sibiului 4-1. Stadion: Voința. Spectatori: 100. Timp: însorit, vânt slab. Arbitri: Adrian Comăniciu (Sibiu), Adrian Prodan (Cisnădie), Răzvan Spătar (Sibiu). Observator: Marian Bordean (Sibiu).

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.