JSport.ro

dsc_0973Progresul Terezian a obținut sâmbătă a doua victorie în actuala ediție de campionata, scor 7-0 în fața ”lanternei roșii”, Continental Sibiu și urcă până pe poziția a unsprezecea. Marius Tecoanță a punctat de patru ori în poarta lui Cruceat, trei dintre ele în ultima treime a meciului.

Iulian Buzac a deschis scorul în min. 18 iar Marius Tecoanță a dublat avantajul după 5 minute. După pauză, același Tecoanță a dus tabela la 3-0 în minutul 61. Ultimele patru reușite ale Progresului au fost izbutite pe parcursul ultimelor 8 minute. Ciorogariu (min. 82), Băran (min. 85), Tecoanță (min. 88 și 90).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În etapa a zecea, Progresul Terezian va spera la un nou rezultat favorabil pe terenul echipei din Tălmaciu, formație vecină de clasament cu trupa lui Nicolae Ciupudean. Continentalul va primi vizita Viitorului Șelimbăr, pe terenul din Șura Mare.

Stadion: ”Pietricica”, liceul Carol, Sibiu. Spectatori, 30. Arbitri: Adrian Comăniciu, Andrei Tonca, Marius Vlad (toți din Sibiu). Observator: Constantin Petca (Sibiu)

Progresul Terezian:

[team1]

Rezerve: 12. Drumaș, 8. Bănățan, 14. Duca, 10. Stoeneșanu

Antrenor: Nicolae Ciupudean

Continental Sibiu:

[team2]

Rezerve: 5. Stan, 4. Mușat

Antrenor: Cosmin Simion

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.