JSport.ro

FC Tălmaciu a obținut sâmbătă prima victorie în Liga a IV-a în 2019 și a treia în actuala ediție de campionat. Tălmăcenii s-au impus cu 3-1 în fața Voinței căreia i-au furat un punct și în partida tur. 

În fața a 80 de spectatori, dintre care 20 de susținători ai Voinței, gazdele au deschis rapid scorul prin Tiberiu Tufiș în minutul 6. La fel de repede s-a restabilit egalitatea pentru că Dugulan a readus Voința în joc după doar 5 minute. 1-1 a fost și scorul pauzei care s-a menținut până în minutul 80. Adrian Fekete a punctat pentru 2-1 cu un șut din careu iar Florin Tâlvan a ”rezolvat” meciul în minutul 86, profitând de o eroare a defensivei Voinței pentru a ”fura” o minge trimisă spre portar.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mesaj pentru Sonia

În startul meciului, jucătorii Tălmaciului au afișat un banner de susținere pentru Sonia, fetița ce luptă cu o boală foarte grea și pe care clubul ”alb-roșu” a susținut-o foarte mult în ultimii ani. ”Uniți pentru Sonia” este deviza prin care campania de strângere de fonduri pentru tratamentul Soniei continuă.

FC Tălmaciu – Voința Sibiu 3-1. Stadion: Românofir. Spectatori: 80. Timp: vânt puternic. Arbitri: Răzvan Aldea, Florin Bleahu, Despina Mărginean. Observator: Vasile Preda

FC Tălmaciu:

[team1]

Rezerve: 24. Rus, 21. I. Fekete, 16. Stoica, 2. Beu, 9. Cristea, 19. Imreh, 11. Aftenie

Antrenor: Adrian Bârză

Voința Sibiu

[team2]

Rezerve: 28. Savin, 6. Enache, 2. Kucsinski, 90. Pandea, 20. Cîndea, 22. Duca, 33. Mircea

Antrenor: Nicolae Pițigoi

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.