JSport.ro

Duminică, sălile de sport din Șura Mică și Mediaș au găzduit ultimele meciuri din faza de play-off a Campionatului Județean de fotbal în sală. FC Tălmaciu – Viitorul Ațel va fi finala supriză programată duminică, 23 februarie, de la ora 17:00.

Zona Mediaș avea să-și stabilească finalistele în urma unui singur meci rămas de disputat, Sparta Mediaș – Viitorul Ațel, în urma căruia câștigătoarea juca finala de la Sibiu. Favorită certă după ce nu a pierdut niciun meci în fazele preliminare și și-a decimat adversarele chiar la diferențe de +10 goluri, Sparta Mediaș a pierdut ”decisivul” în fața Ațelului la capătul unui meci de infarct. Sparta a codus cu 3-1 dar partida s-a încheiat nedecis, 4-4, iar la penalty-uri Ațelul s-a impus cu 8-7, lăsând adversarilor doar finala mică.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ultimele 3 meciuri din play-off-ul zonei Sibiu au început suprinzător cu înfrângerea Voinței, neînvinsă până atunci, în fața celor de la CS Săliște, 1-2, după ce ”alb-verzii” au condus cu 1-0. În acest moment, dacă Voința ar fi câștigat ultimul joc cu FC Tălmaciu iar Săliștea ar fi confirmat cu Gura Râului, toate cele 3 formații (Voința, Tălmaciu, CS Săliște) ar fi avut 6 puncte și ar fi urmat un partaj în 3 la golaveraj, situație ce ar fi avantajat Voința și Tălmaciu. Reprezentanta Sibiului a pierdut și cu Tălmaciu (2-3) deși a condus cu 1-0 și și-a luat adio atât de la finala mare cât și finala mică. Tălmăcenii sunt cei care au dominat categoric grupa pe care au câștigat-o cu 9 puncte iar CS Săliște 2012 va juca finala mică.

Rezultate play-off Sibiu

Voința – Cindrelul Gura Râului 3-2
FC Tălmaciu – CS Săliște 4-0
FC Tălmaciu – Cindrelul 3-1
Voința – CS Săliște 1-2
Voința – FC Tălmaciu 2-3
CS Săliște – Cindrelul 10-3

Clasament:

  1. FC Tălmaciu 9p 10-3
  2. CS Săliște 6p 12-8
  3. Voința Sibiu 3p 6-7
  4. Cindrelul Gura Râului 0p 6-16

Finala mare, 23 februarie, ora 17:00, sala Transilvania din Sibiu
FC Tălmaciu – Viitorul Ațel

Finala mică, 23 februarie, ora 16:00, sala Transilvania din Sibiu
Sparta Mediaș – CS Săliște 2012

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.