JSport.ro

Surianu-Sebes-FC-Hermannstadt-Sibiu28FC Hermannstadt a pierdut partida amicală disputată sâmbătă dimineață pe terenul „Pielarul” din Sebeș. Gruparea pregătită de Jean Gavrilă a avut parte de un meci de uzură, fără ocazii de poartă.

Primă repriză palidă făcută de cele două echipe, în care FC Hermannstadt a avut un joc bun de posesie, dar steril în ofensivă. în mitanul secund, gruparea din Sebeș a efectuat câteva modificări care s-au dovedit a fi câștigătoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Unicul gol al partidei a fost marcat de Trifa după o fază frumoasă făcută de Paul Munteanu.

„A fost un meci de angajament, de uzură, am întâlnit o echipă bună. Prima repriză a fost mai echilibrată, iar a doua a fost controlată de ei”, a declarat Jean Gavrilă, antrenor FC Hermannstadt.

Mihai Manea i-a folosit pe: Ignat (30, Pop, 60 Gânscă) – Rahovean, Trif, Borșoi, Toma, Lăcătuș, I. Grozav, Trifa, Marcu, N. Găldean și Coltor. Au mai intrat: P. Muntean, Deaconu, Ludwig, Todea.

Jean Gavrilă a replicat cu: Zăvoi – Avram, Genescu, Băra, A. Măginean, Simion, Treohin, Macrea, Vlaic, Tătar, Seiwerth. Au mai fost folosiți: Porcaru – Străulea, Câmpean, Tineiu, Rogozan, Rodean, Drăgușin, Osogo și A. Bâgu.

Miercuri terenul de fotbal din Obor, va găzdui returul amicalului dintre Hermannstadt – Șurianu Sebeș, iar ora partidei urmează a fi stabilită ulterior.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. F.C.Hermannstadt -o echipa “umflata ” de presa , care este mult sub valoarea primelor 6,7 echipe din campionatul jud. Alba .Daca nu-si aranjeaza ploiile la tragerea la sorti a barajului (asa cum se vehiculeaza prin burg) o sa ne facem de toata cacaoa !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.