JSport.ro

Suporterii echipei LSS Voința Sibiu au realizat în ultimele săptămâni o acțiune de reabilitare a vestiarului pe care echipa lor favorită îl folosește la meciurile organizate pe stadionul Voința din Ștrand. Mai mulți fani au lucrat voluntar pentru a schimba fața vestiarului afectat de apa ploilor ce se infiltrează prin gradenele tribunei. 

LSS Voința Sibiu evoluează cu chirie pe stadionul Voința din cartierul Ștrand dar asta nu i-a împiedicat pe fani să investească muncă și bani într-un compartiment al bazei sportive ce reprezintă ”acasă” pentru clubul ”alb-verde”. Lucrările au presupus într-o primă fază montarea gresiei și igienizarea încăperii. S-a refăcut apoi tavanul, s-au vopsit pereții și, cu sprijinul administratorilor bazei care au oferit mobilierul, s-au montat bănci, cuiere și dulăpioare noi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Baza Voința din cartierul Ștrand beneficiază de una dintre cele mai bine întreținute suprafețe de joc din județ, aici evoluând echipa de seniori LSS Voința Sibiu în Liga a IV-a, echipele de juniori ale aceluiași club dar și ale celor de la CS Alma Sibiu.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.