JSport.ro

Într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii a IV-a, prima a returului, Unirea Miercurea Sibiului s-a impus duminică în fața Voinței, scor 1-0. Partida s-a jucat ”în exil” pe ”Obor”, terenul din Miercurea fiind încă în reabilitare.

Lipsită de ocazii mari la cele două porți, partida dintre Miercurea și Voința a impresionat rareori. Jocul s-a încins ușor în startul părții secunde când Voința a rămas în 10 după eliminarea lui Rareș Șerban pentru al doilea galben, sancțiune dictată în urma unui fault la mijlocul terenului. Chiar și așa, jocul părea să curgă spre 0-0 dar în minutul 67, Răzvan Albean, complet nemarcat, a primit o minge în careul de 16 metri lateral stânga și a punctat unicul gol al meciului printr-un șut la colțul lung la firul ierbii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu cele trei puncte, Unirea Miercurea își consolidează poziția a patra în clasament în timp ce Voința rămâne pe 14 cu doar 11 puncte acumulate.

Runda viitoare, ambele formații joacă duminică, 8 martie. Sibienii primesc vizita echipei secunde a celor de la Viitorul Șelimbăr (ora 16:00, stadion Municipal II) iar Unirea Miercurea se deplasează la Șeica Mare pentru partida cu Spicul (ora 13:00).

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.