JSport.ro

Orașul Săliște va avea în curând un nou stadion după ce lucrările de refacere a celui vechi au început să avanseze vizibil. Suprafața de joc a fost refăcută în totalitate și se așteaptă ca noul gazon să devină bun pentru joc în jurul lunii septembrie.

Terenul va deservi jocurile echipei de liga a IV-a, Sion Săliște, fostul club sibian care de mai bine de un an colaborează cu succes cu primăria din localitatea aflată în plină zonă a Mărginimii Sibiului. Sionul a fost nevoit în această perioadă să evoluează la Mag dar se dorește o cât mai rapidă mutare pe noul stadion.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Din câte știu, lucrările au început acum vreo 3-4 ani. Inițial au dorit să-l refacă cu suprafață sintetică în totalitate dar costurile erau prea mari. Mai apoi s-a dorit decopertarea ierbii și reacoperirea cu role de gazon. Până la urmă s-a luat decizia cea mai bună, aceea de a face drenaj și a planta sămânță de gazon care este destul de deasă. Porțile sunt deja cumpărate din câte știu”, a precizat Andrei Bitu, președinte CS Sion Săliște.

”Dorința noastră este să îl inaugurăm la începutul lui septembrie cu un turneu pentru copii cu vârste de la 8 la 12 ani și mai mici. Va fi o bază frumoasă unde peste 60 de copii și juniori pe care îi avem în cadrul clubului vor putea evolua sub privirile părinților. Am avut câteva amicale cu copiii și sala a fost plină. Îi mulțumim domnului primar care se implică și supraveghează bunul mers al lucrărilor, ca aceste să se desfășoare conform planului. Le mulțumim și antrenorilor Nicolae Pițigoi și Laurențiu Preda pentru devotamentul de care dau dovadă, mai ales că o fac voluntar”, a încheiat Bitu.

Terenul acum:

Câteva poze de la apariția ierbii, în luna martie:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.