JSport.ro

Liderul Ligii a IV-a a învins azi categoric Viitorul Șelimbăr, în deplasare, cu scorul de 7-0. Avrigenii au dominat total și doar lipsa de concentrare a făcut ca scorul să nu fie mult mai mare. 

Echipa din orașul lui Gheorghe Lazăr dovedește un apetit ofensiv excepțional în acest retur și a atins deja borna a 110 goluri marcate în doar 21 de etape, o medie de peste 5 goluri per meci. În ultimele 5 partide, FC Avrig a înscris 32 de goluri și nu a primit niciunul. Rezultatele sunt formidabile: 7-0 cu Șelimbăr, 9-0 cu Progresul Terezian, 5-0 cu Sion Săliște, 5-0 cu Unirea Miercurea Sibiului și 6-0 cu Voința Sibiu. În acest ritm este tot mai clar că borna a 150 de goluri va fi ușor de atins. O cifră similară a atins Măgura Cisnădie (146) în cele 30 de etape ale campionatului Ligii a IV-a, sezonul 2014/2015.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Reușitele de azi ale echipei lui Mihai Ianc au fost semnate de Ionuț Simion (min. 15 și 55), Marius Cosovan (min. 20 și 74), Mircea Risti (min. 26 și 38) și Sergiu Bucur (min. 84)

După meciul de azi Șelimbăr face rocadă cu CS Agnita, învingătoare azi, 2-1 cu Sparta Mediaș, și ajunge pe locul 7. Avrigul ajunge la a 18-a victorie și conduce clasamentul cu 55 de puncte. Sâmbăta viitoare, FC Avrig va sta și cel mai probabil va pierde temporar poziția de lider în defavoarea lui Păltiniș Rășinari. Șelimbărul va evolua duminică pe ”Muncipal” cu Hermannstadt II.

Stadion: Șelimbăr. Spectatori: 50. Timp: excelent pentru fotbal. Arbitri: Ionuț Olaru, Raul Cornea, Andrei Iuga (toți din Sibiu). Observator: Ovidiu Comșea (Sibiu)

Viitorul Șelimbăr:

[team1]

Rezerve: 12. Dandler, 17. Sbîrcea, 6. Vasiu, 10. Gligor, 7. Precup, 2. Vladu

Antrenor: Adrian Tarcea

FC Avrig: 

[team2]

Rezerve: 1. Cocârcă, 5. Mantea, 18. Iancu, 9. Halmaghi, 8. Stoia, 16. Rogozan, 17. Dugulan

Antrenor: Mihai Ianc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.