JSport.ro

Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale actualei ediții a Ligii a IV-a s-a disputat miercuri după masa la Mediaș între Sparta și Voința Sibiu. Jocul restant din etapa a II-a a fost presărat cu toate condimentele unei partide electrizante: 5 goluri, un penalty, zeci de ocazii imense la ambele porți, două b9ări transversale, 1 gol în vinclu, eliminări, o revenire de scor însă doar de jumătate, un final cu suspans și tensiune.

Spectatorii prezenți miercuri pe cocheta arenă din Mediaș n-au regretat cu siguranță alegerea făcută în ciuda vremii ușor rece. Jocul celor două echipe a fost plăcut ochiului și în multe momente a depășit nivelul eșalonului patru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După mai multe rătari de ambele părți (două unu la unu cu portarul pentru Voința, o bară transversală pentru Sparta), Cristi Tiric a deschis scorul pentru formația oaspete în minutul 21. Atacantul sibian a transformat precis un penalty obținut de Sebastian Fernea.

După pauză, avantajul a fost dublat de Fernea după o pătrundere excelentă pe partea stângă (min. 49) iar 7 minute mai târziu Tiric înscria pentru 3-0 printr-o execuție de excepție în vinclul porții apărate de Vasile Munteanu.

Sparta a revenit în joc prin reușitele fostului fundaș stânga al lui Gaz Metan Mediaș (pentru care a jucat inclusiv sezonul trecut și pentru care a marcat 5 goluri în 293 de meciuri) din minutele 62 și 75, astfel că finalul a atins cote maxime de tensiune. Deși a dominat la capitolul posesie, echipa Spartei n-a reușit să mai descurce defensiva sibiană astfel că toate cele 3 puncte s-a dus în tabăra Voinței, echipă ce totalizează astfel 5 victorii în 8 partide. De partea cealaltă, medieșenii rămân doar cu o victorie în această primă parte a campionatului.

Urmează meciuri cu liderul, respectiv viceliderul

Pentru Voința Sibiu runda următoare nu va fi deloc ușoară. La Sibiu va veni liderul Păltiniș Rășinari iar întâlnirea va începe la ora 11:00, sâmbătă, 28 octombrie. Sparta Mediaș va juca în etapa a IX-a în deplasare, într-un joc de asemenea dificil cu Viitorul Șelimbăr, ocupanta locului 2.

Sparta Mediaș:

[team1]

Rezerve: 7. Stoica, 16. Rotar, 3. Moldovan, 11. Zomant, 12. Cojocnean, 13. Bănceu, 17. Susan

Antrenor: Lucian Nan

Voința Sibiu:

[team2]

Rezerve: 19. Pandea, 17. Badea, 4. Predescu

Antrenor: Adrian Fușle

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.