JSport.ro

DSC_1013Păltiniș Rășinari și LSS Voința Sibiu au oferit celor peste 200 de spectatori prezenți în tribuna Rășinari Arena un meci deosebit de atractiv cu ritm alert, zeci de ocazii și 6 goluri. Păltinișul s-a impus cu 4-2 la final calificându-se în finala Cupei României, faza județeană.

Gazdele s-au detașat rapid pe tabelă la două lungimi distanță. După o greșeală în centrul apărării sibiene, Bogdan Frățilă a înscris ușor din poziție unu la unu cu Ispas Daneș (min. 15). Șapte minute mai târziu avantajul s-a dublat după o minge scăpată în poartă de goalkeeper-ul Voinței. Mihai Cornea a redus din diferență printr-un șut din vole la colțul lung în min. 30.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alte două goluri aveau să se mai înscrie până la finalul primei părți. Rășinărenii și-au refăcut rapid diferența de 2 goluri dar scorul pauzei, 3-2, l-a stabilit Răzvan Popescu care a împins mingea în poartă din 3-4 metri după centrarea lui Marian Budică.

Imediat după startul reprizei secunde Mămăligă a readus liniște pentru echipa sa și a stabilit totodată scorul final 4-2.

În cea de-a doua semifinală disputată la aceeași oră, FC Avrig s-a impus la Șeica Mare cu 7-1.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.