JSport.ro

Cele mai bune două echipe ale Ligii a IV-a au oferit astăzi celor peste 200 de spectatori un meci peste nivelul eșalonului în care evoluează. Măgura Cisnădie și Viitorul Șelimbăr au remizat după 90 de minute, 2-2, rezultat care menține trupa lui Dorel Popa pe primul loc.

La Cisnădie, oaspeții au condus de două ori dar s-au văzut egalați de fiecare dată după doar un minut, din faze identice. Paul Medeșan a deschis scorul în minutul 3 fructificând cu capul o centrare din corner. După doar un minut, Ionuț Bratima a egalat printr-o fază similară. Oaspeții au revenit în avantaj în minutul 31, Gabriel Tănase a punctat pentru șelimbăreni cu un șut de la 18 metri. O fază din nou identică s-a petrecut după doar un minut, Andrei Daniel avea să egaleze.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă, ambele au oferit un joc plăcut ochiului, cu un ritm foarte bun de joc dar cu puține ocazii de gol. De notat au fost ocaziile lui Tegbo, min. 54, șut din 16 metri, perpendicular pe poartă, reținut de Zăvoi, în contul oaspeților, și dubla ocazie din min. 74 și 75, lovitură liberă boxată peste respectiv șut ratat din 6 metri, pentru trupa gazdă.

În urma rezultatului, cele două echipe rămân neînvinse pe primele două poziții ale clasamentului cu Măgura în postură de lider.

Declarații Dorel Popa, antrenor Măgura Cisnădie:

Declarații Mircea Popa, Viitorul Șelimbăr:

Măgura Cisnădie

[team1]

Rezerve: 12. Anghel, 5. Andrici, 7. Grigore, 20. Bîrză, 16. Rodean, 15. Nasta, 9. Dragomir.

Antrenor: Dorel Popa

Viitorul Șelimbăr

[team2]

Rezerve: 12. Chirca, 5. Fetelea, 8. Mila, 19. Bolta, 23. Pavel, 16. Corcoveanu, 13. Gehl

Antrenor: Ioan Luca

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.