JSport.ro

0CS Sion Săliște a debutat sâmbătă și pe teren propriu, în localitatea Mag, acolo unde echipa pregătită de Andrei Bitu va disputa meciurile considerate acasă până în iarnă când se preconizează că va fi refăcută suprafața de joc din Săliște. Gazdele au pierdut, scor 0-1 în fața echipei Viitorul Șelimbăr într-un meci foarte strâns în care diferența a făcut-o penalty-ul din finalul meciului.

Andrei Bitu a acuzat ușurința cu care a fost dictată lovitura de pedeapsă din minutul 75 dar și decizia de a nu dicta penalty în urma unui henț în prima repriză în careul oaspeților. ”Echipa noastră a fost învinsă pe teren propriu după un meci foarte strâns cu ocazii de ambele părți diferența fiind facută doar de penalty-ul acordat ușor echipei din Șelimbăr pe final de meci, asta deși în prima repriză unul din fundașii Șelimbărului a comis un henț clar în propriul careu în care arbitrul nu a acordat nimic pe motiv ca mingea a venit din pământ în mână, deși în urma acestei intervenții mingea a revenit la picioarele fundașului fiind avantajat de această intervenție!”

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Andrei Bitu a mai adăugat: ”Apropo, arbitrii se vor antrena si vor face testele mai nou pe terenul de la Șelimbăr! Coincidență sau nu, ăsta-i fotbalul! Băgăm bani ca proștii să ne fure arbitrii! Trag nădejde că nu suntem singurii care am observat. Dacă eram învinsi corect nu spuneam nimic dar e prea de tot… același arbitru care a permis sa se faca 6 schimbări la Sparta e pe langă total.”

CS Sion Săliște: 

[team1]

Rezerve: Văcaru, Buzea, Luis, Moldovan, Bitu, Nanasi

Antrenor: Paul Nanasi. Antrenor secund: Marius Dinu

Viitorul Șelimbăr

[team2]

Rezerve: 12.Opric, 8. Murarescu, 85. Boca, 10. Gligor, 19. Fogoros, 5. Gheorghe, 18.Constantinescu

Antrenor: Mihai Ianc

1-1

1-2

1-3

1

3

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Tot timpul sunt de vina arbitrii!la fel precum polițiștii în strada!niciodata nu ne gândim cu ce am gresit noi,forbalisti ori cetățenii!antrenorii si conducătorii trebuie sa învețe regulamentele,sa le transmită jucătorilor si ulterior sa emită opinii.scuze daca am deranjat.baftă în continuare tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.