JSport.ro

Sion Săliște și Voința Sibiu s-au întâlnit luni pe stadionul Voința din cartierul Ștrand în ultimul joc al etapei a XXIX-a. După o primă repriză încheiată la egalitate, scor 1-1, gazdele au cedat total în partea secundă odată cu intrarea în teren a căpitanului-golgheter al Voinței, Ionuț Frățilă.

Prima repriză a început în forță cu două goluri marcate consecutiv în minutele 3 și 4. Marian Budică a deschis scorul primul pentru oaspeți în timp ce Marian Păpădie a egalat pentru Sion printr-un șut bine plasat din situație unu la unu cu portarul Ispas.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă Budică și-a completat o ”triplă” în minutele 52 și 69, pentru ca același lucru să realizeze și Ionuț Frățilă în minutele 74, 79 și 88. În urma rezultatului, Voința Sibiu devansează CS Agnita

Susținere pentru Păltiniș Rășinari

La începutul meciului, jucătorii echipei CS Sion au prezentat un banner de susținere pentru Păltiniș Rășinari. Mesajul face referire la situația extrem de ciudată din ultimele săptămâni în care campioana Ligii a IV-a se decide la comisiile AJF-ului. Conducerea clubului Sion și-a arătat susținerea pentru echipa lui Adrian Iliuț care a câștigat pe teren meciul cu FC Avrig scor 3-2.

90 de goluri pentru Voința

Cu cele 6 reușite în poarta Sionului, Voința Sibiu a ajuns la cota 90. Sibienii au al 6-lea atac al seriei, toate celelalte 5 formații din fața ”verzilor” înscriind peste 100 de goluri.

Stadion: Voința. Spectatori: 100. Timp: însorit. Arbitri: Marian Tudorache (Orlat), Adrian Prodan, Cristian Vlad (ambii Sibiu).Observaror: Daniel Ciocănea (Sibiu).

Sion Săliște

[team1]

Rezerve: 4. Bartolomeu, 14. Zoltan, 6. Damaschin, 15. Bara, 20. Turpan

Antrenor: Nicolae Pițigoi

Voința Sibiu

[team2]

Rezerve: 10. Frățilă, 90. Pandea, 21. Kucsinski

Antrenor: Cristian Cotoară

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.